1. Discover Toyota
 2. Dincolo de zero
 3. Emissions

Descoperă o lume mai bună dincolo de zero emisii

Cu 25 de ani în urmă, am devenit pionieri în domeniul tehnologiei electrificate prin lansarea modelului Toyota Prius. De atunci, am continuat să ne dezvoltăm în această direcție și căutăm să atingem un nivel de satisfacție în rândul clienților noștri în care fiecare persoană să aibă o soluție potrivită pentru nevoile sale și pentru binele planetei noastre. Acest angajament se reflectă în gama noastră variată de sisteme de propulsie electrificate, incluzând hibrizi, vehicule electrice hibride cu încărcare la priză (PHEV), vehicule electrice cu baterie (BEV) și vehicule cu hidrogen. Scopul nostru actual nu se limitează doar la obținerea emisiilor zero, ci depășește acest obiectiv. Dorim să dezvoltăm vehicule care să aibă un impact pozitiv asupra mediului, așa cum este cazul lui Mirai, un vehicul alimentat cu hidrogen, care emite doar apă și contribuie la curățarea aerului în timpul deplasării.
 • Hibrid și Plug-Hybrid

  De la momentul lansării emblematicului Toyota Prius - primul vehicul hibrid produs în serie la nivel global, am parcurs o călătorie semnificativă. Experiența celor 25 de ani a generat milioane de vehicule hibride pe drumurile actuale. Aceste vehicule hibride de performanță înaltă petrec până la 70% din timp în modul electric, eliminând complet emisiile. Iar în anii următori, ne așteptăm la progrese și realizări și mai remarcabile în acest domeniu.

 • Seria Toyota bZ

  Seria Toyota bZ este o gamă de modele electrice cu baterii de ultimă generație care depășesc nivelul zero. Prima dintre aceste mașini complet electrice are și alte inovații cu tehnologie de dirijare prin cablu și încărcare cu panouri solare.

 • Mirai

  Sistemul pe bază de hidrogen are propriul său stil în Toyota Mirai. Aceasta este prima mașină pe bază de hidrogen produsă în serie din lume și se află deja la a doua generație. Mirai este o mașină care depășește deja pragul zero. Prin emiterea doar a apei pure, nu numai că nu există emisii, dar purifică și aerul în timp ce conduce.

Dincolo de zero

Află mai mult

Dincolo de restricții

Află mai mult

Dincolo de așteptări

Află mai mult

Dincolo de bariere

Află mai mult

Dincolo de povești

Află mai mult