Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

1000 DE CĂLĂTORII ÎN 10 LUNI

 
 
În inima Toyota Chișinău „Continent” se află comunitatea sa – tu, cel care a ales să ne acorde încredere. Ești motivul pentru care, în doar 10 luni ale acestui an, 1000 de noi automobile Toyota și-au găsit un proprietar. Mai mult decât un număr, este reflectarea unei relații bazate pe încredere și parteneriat.
 
 
Fiecare mașină pe care ai ales-o subliniază angajamentul tău față de calitate și fiabilitate. Modele ca RAV4, Yaris Cross, Corolla Cross, Corolla, Camry, Land Cruiser 300, C-HR, Land Cruiser Prado, Yaris, Highlander, Hilux nu sunt doar autovehicule, ci piloni ai inovației și însoțitori fideli în călătoriile tale.
 
 
Împreună cu tine, învățăm și creștem. Ascultăm fiecare feedback și sugestie pentru a oferi în continuare acea valoare adăugată pe care o merită comunitatea noastră. Misiunea noastră constantă este de a întări legătura pe care o avem cu tine, asigurându-ne că te simți nu doar apreciat și înțeles, ci și ca un membru esențial al familiei Toyota.
 
 
Îți mulțumim că ne-ai ales! Iar, dacă nu ai descoperit încă magia Toyota, te așteptăm pe str. Arborilor 17/1, mun. Chișinău, pentru a testa diferența pe care calitatea și inovația o pot face în fiecare călătorie.
 
Să ne bucurăm împreună de călătoriile ce ne așteaptă și de familia Toyota în Moldova pe care o construim împreună! 
 
 
        Formular de feedback