Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

Lamele originale pentru stergatoarele Toyota

In timpul calatoriilor sa admiri peisajele prin parbrizul super-curat, fie ca ne referim la soferul concentrat la drum, ori la pasageri, nu este un lux, ci o necesitate pe durata exploatarii automobilului.

 

 

Lamelele originale pentru stergatoarele Toyota sunt create si produse in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate.

Acestea se monteaza cu usurinta, au o durata de exploatare indelungata, ofera siguranta si functioneaza ireprosabil. Astfel, pe langa faptul ca asigura confortul in procesul de conducere, lamelele stergatoarelor Toyota iti dau un plus de siguranta la drum, chiar si in cazul conditiilor meteorologice proaste.

Pe langa lamelele cu cadru sau fara cadru pentru stergatoare, datorita inovatiilor tehnologice si studierii ultimelor tendinte in materie de piese de schimb, au fost create lamele hibrid.

Principalele avantaje ale lamelelor hibrid pentru stergatoare sunt materialul de inalta calitate si rezistenta la deteriorari, temperaturi scazute si substante agresive. Avand grija de siguranta soferului si pasagerilor, lamelele originale ale stergatoarelor inlatura in mod eficient apa si mizerea, silentios si fara vibratii. Partea din cauciuc subtire, aproape inobservabila, si designul aerodinamic cu strat de protectie dublu impotriva coroziunii, asigura exploatarea indelungata si confera un aspect futuristic lamelelor hibrid.

Va puteti apropia la dealerul oficial Toyota Center „Continent”, in perioada de la 1 aprilie pana la 30 iunie 2017, si beneficiati de oferte speciale in acest sens.