Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

Oferta specială pentru cel mai mare offroader din gama Toyota

 

E vorba de o ediţie specială, numită Special Edition sau, mai scurt, SE, care vine cu un set predefinit de echipări şi elemente distinctive şi care e oferită la un preţ promoţional.

Toate exemplarele Land Cruiser 200 SE sunt echipate cu motorul diesel V8 de 4.5 litri, care dezvoltă 249 CP, cuplat la o cutie de viteze automată cu 6 trepte. Exemplarele SE vin, de asemenea, echipate cu suspensie adaptivă cu gardă la sol ajustabilă, care-şi poate ajusta fermitatea reacţiilor, pentru un comportament mai rafinat pe asfalt, dar la fel de neînfricat pe offroad.

Land Cruiser 200 Special Edition

Sunt incluse standard şi toate sistemele de siguranţă din pachetul Toyota Safety Sense.

Nu lipsesc nici elemente vizuale distinctive, precum grila frontală cromată, cu inserţii negre, blocurile optice cu fundal întunecat, barele de pavilion de culoare neagră, scutul metalic de protecţie a barei spate, precum şi oglinzile exterioare cu inserţii speciale.

De asemenea, barele de protecţie au primit un kit suplimentar de design.

În habitaclu, tonul este dat de tapiseria de piele perforată, cu striaţii în formă de romburi. Sunt disponibile două culori ale tapiseriei – neagră şi maro.

Exemplarele ediţiei speciale sunt disponibile în număr limitat, aşa că, dacă un asemenea offroad aventurier vă provoacă dorinţa de a ajunge în cele mai puţin explorate locuri ale planetei, ar fi bine să vă grăbiţi în Toyota Centru Chisinau "Continent ", sau cel puţin să sunaţi 022-791-477.