Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

Toyota Hilux - aventurier și rege al terenului accidentat.

Aventurier  și rege al terenului accidentat.

 

 

Toyota Hilux este un automobil, care a câștigat recunoaștere la nivel mondial datorită fiabilității și funcționalității sale.

De la lansarea sa în 1968, Toyota Hilux și-a dovedit în repetate rânduri caracterul neastîmpărat, cucerind Polul Nord, vulcanii Islandei, Antarctica și a câștigat Raliul Dakar 2019, care demonstrează capacitățile și puterea unei camionete cu calități excelente pe teren accidentat.

 

Silueta musculosă și în același timp grațioasă atrage imediat atenția. Exteriorul este impresionant și îndrăzneț: o grilă mărită, o formă actualizată a barelor de protecție și a farurilor cu jante negre. Ușa portbagajului este decorată cu un relief în formă de undă și inserții cromate.

 

 

 

Un motor modernizat, puternic și econom a apărut în noua linie de motoare. A fost adăugată o axă de echilibrare pentru a reduce vibrațiile motorului. Noul motor permite mașinii să accelereze până la 100 km/h în doar 10 secunde.

Producătorul a acordat o atenție deosebită tehnologiilor multimedia, asistenților de conducere, sistemelor de confort și siguranță. Mașina are un design modern al panoului de instrumente, monitorului multicolor  cu grafică îmbunătățită, ecranul de sistem multimedia mărit. Există deasemenea un set de sisteme Toyota Safety Sense, care e divizată în patru tehnologii de siguranță activă. Acest lucru ajută în cazul situațiilor periculoase pe drum și la evitarea accidentelor.

 

 

Tehnologiile multimedia sunt însoțite de șase difuzoare, un ecran color de 8 inci pe consola centrală, Bluetooth și un sistem multimedia cu o gamă largă de formate audio. Aplicațiile Apple Carplay și Android Auto sunt disponibile. Obțineți indicații de navigare, efectuați apeluri, trimiteți și primiți mesaje, ascultați muzică - toate acestea se pot face în timp ce conduceți, fără a fi distras de la drum.

 

 

Camera avansată de vedere spate asigură o precizie ridicată în evaluarea distanței dintre vehicul și obstacole și facilitează manevrele de parcare.

Pentru toate nivelele de echipare, este disponibil  „Pachetul de Iarnă”, care include un încălzitor suplimentar al motorului și încălzitor al salonului, oglinzi retrovizoare cu încălzire și alte opțiuni.

Toyota Hilux e alegerea potrivită pentru nevoile dvs. specifice, deoarece vehiculele au mai multe niveluri de echipare. Fiecare dintre ele are propriile sale caracteristici:

 

Varianta Business - versiunea de bază, care are tot ce aveți nevoie pentru călătorii confortabile în orice mod de conducere.

Tip de combustibil - diesel

Cutie de viteze - mecanică

Tracțiune - integrală

Putere - 150 CP

Pret de la 33 900$

 

Varianta Confort - set complet, completat de elemente decorative, de exemplu, un cadru cromat al grilei radiatorului și ornamente din piele pentru unele părți ale interiorului.

Tip de combustibil - diesel

Cutie de viteze - mecanică / automata

Tracțiune - integrală

Putere - 150 CP

Pret de la 38 240$

 

Varianta Premium - interiorul acestor mașini este și mai rafinat și mai luxos datorită decorului unic, în timp ce este echipat cu control de croazieră, senzori de parcare, o unitate electrică pentru poziția scaunului șoferului și așa mai departe.

Tip de combustibil - diesel

Cutie de viteze – automata

Tracțiune - integrală

Putere - 204 CP

Pret de la 47 610$

 

Varianta Legend -  este echipamentul cel mai funcțional, care se caracterizează prin setul maxim de elemente decorative, accesorii și așa mai departe. Dacă doriți, mașina poate fi prevăzută cu un set de sisteme de siguranță activă Toyota Safety Sense - acestea sunt  opționale.

Tip de combustibil - diesel

Cutie de viteze - automata

Tracțiune - integrală

Putere - 204 CP

Pret de la 48 680$

 

Vehiculele Toyota Hilux sunt camionete excelente, care sunt întotdeauna pregătite pentru orice provocare. Manevrabilitate confortabilă, transmisie receptivă, grupuri motopropulsoare puternice - nu există nici o situație pe drum la care aceast automobil să nu o poată face față.

 

 

Automobilul este disponibil pentru comandă la Toyota Centru Chișinău "Continent".

        Formular de feedback