Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

 Compania Toyota elaboreaza un mini-coupe, care, in linia producatorului, se va plasa pe o treapta mai inferioara decit GT-86.

Automobilul poate fi echipat cu un motor de 1,5 litri, cu o capacitate de 130 cai putere, in combinatie cu o cutie de viteze de 6 trepte sau cu un “automat” cu acelasi diapazon. Greutatea automobilului va consta aproximativ 980 kg.

   La moment, deja a fost creat prototipul final, care, intr-un mod sigur, ar putea fi lansat in serie. Inovatia va prezenta in sine o interpretare contemporana a unui mini-coupe Sports 800, produs in  anul 1965.

In plus, modelul va imprumuta o serie de elemente de la versiunea speciala GT86-Style Cb. Coupe a fost lansat intr-o editie limitata, iar chipul sau exterior a fost eleborat in exclusivitate de o echipa feminina de designeri.

Inovatia va primi faruri de forma rotunda,  grila de radiatoare de dimensiune mai mare,  iesiturile din fata si din spate  vor fi mai scurte. Coupe-ul va avea o formula de aterizare 2+2, desi partea din spate va fi suficienta pentru o asezare comfortabila a copiilor.

Pentru testarea prototipului este invitat pilotul de raliu, cu patru titluri de campionul mondial, Tommi   Mäkinen. El trebuie sa-i ajute pe ingineri sa perfectioneze capacitatea de manevrare a modelului.

Este de asteptat ca noul mini-coupe sa apara in vinzare in anul 2018.