Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

Renumitul portal de automobile Edmunds a publicat rezultatele cercetărilor de menținere a valorii probabil ramase a automobilelor cu parcurs de pînă la 5 ani pe piața SUA. Toyota a devenit liderul ratingului brandurilor de masa.

Portalul popular Edmunds este cunoscut în SUA și peste hotarele lor prin ratinguri de autoritate a calităților de consum a autoturismelor. Specialiștii portalului au efectuat investigații și au calculat indicele valorii probabil ramase pentru automobilele de pînă la 5 ani, prezentate oficial  pe piața SUA. În baza acestor indici a fost alcătuit ratingul modelelor cu divizarea în segmente și au fost evidențiați brandurile-lideri în diapazonurile de prețuri a automobilelor de masă și premium.

Conform rezultatelor cercetărilor, cele mai profitabile automobile printre brandurile de masă din punct de vedere al vînzării ulterioare pe piața secundară au devenit automobilele Toyota. Conform datelor  Edmunds, după expirarea a 5 ani de exploatare a automobilelor, Toyota menține, în mediu, 52,4 % din prețul inițial.

În același timp, 3 SUV-uri Toyota,  SUV—ul familial Toyota Highlander, au devenit lideri în segmentul său.

 

        Formular de feedback