Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

Compania Toyota a prezentat compactvan-ul Sienta de noua generatie. Modelul are o versiune speciala, care permite transportarea persoanelor cu dizabilitati fizice in carucioare cu rotile. In masina ei pot ajunge printr-o rampa de acces plasata in partea din spate a caroseriei.

Modelul se propune cu un habitaclu de 5, 6 sau 7 locuri. Scaunele sint aranjate analogic cu cele de pe un stadion, fiecare rind urmator este plasat mai sus decit cel precedent. Usa glisanta din spate se deschide la 665  milimetri. Aceasta este cu 50 milimetri  mai mult decit inainte, ceea ce usoreaza accesul in rindul trei.

Modelul se va propune cu un motor pe benzina 1.5, eficacitatea caruia constituie  74 de cai putere, precum si cu instalatie hibrida. In componenta ei intra acelasi motor de 1,5, electromotor de 61 si baterie din nichel-metal hidrogenata. Eficacitatea totala consta in  100 de cai putere.

In lista sistemelor de siguranta a Toyota Sienta se include sistemul de avertizare la o posibila tamponare din fata, functia de urmarire a rinduirii traficului, functia de schimbare din faza lunga in faza scurta.

Vinzarile minivanului Toyota Sienta, care se propune cu tractiunea din fata sau 4x4, au inceput in Japonia joi pe 9 iulie. Nu se stie daca se va propune spre vinzare pe alte pieti.

«Sienta» de prima generatie a aparut in anul 2003. In anul 2006 modelul a fost propus pe linga Japonia, inca in Hong Kong si Singapore, a suferit un re-styling. Minivanul la fel a fost echipat cu un motor de 1,5, eficacitatea caruia cu tractiunea din fata constituia – 110 c.p., iar   4x4 — 105 c.p.

        Formular de feedback