Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

Descopera Toyota Camry Hybrid!

Preț special 35 000$*

Toyota Camry Hybrid combina elegant rafinata a unui sedan de clasa inalta cu performanta extraordinara a hibridului de noua generatie.

 

Cu confortul sau exceptional si tehnologia avansata ofera o experienta de condus captivanta si inovativa. Motorul sau de 2.5 litri furnizeaza putere si cuplu impresionant pentru a asigura o performanta perfecta, ramanand in acelasi timp extrem de silentios si econom - consum de la 4.4 l/ 100km**.

 

Mai intelligent si mai sigur! Fiecare Camry Hybrid este echipata cu Toyota Safety Sense, un pachet cuprinzator de tehnologii avansate, ce duc asistenta oferita soferului la urmatorul nivel, include Sistemul de siguranta Pre-Impact cu detectarea pietonilor si Avertizarea la parasirea benzii de rulare cu asistenta pentru mentinerea benzii.

Calatoreste cu stil si confort!

Habitaclul Toyota Camry Hybrid combina designul elegant cu materiale de calitate.

In fata, liniile continue formeaza in jurul soferului o pozitie elegant si pune la dispozitia pasagerilor un spatiu generous si confortabil.

Pasagerii din spate beneficiaza si ei de mult spatiu dar si de o consola centrala cu comenzi pentru aer conditionat, sistem audio si scaune cu spatar reglabil.

La toate acestea se adauga si un portbagaj de 524 de litri, ca sa puteti lua in calatorii tot de ce aveti nevoieDvs.

 

 

*Disponibil in varianta de echipare Premium, anul producerii 2019. Stoc limitat.
**Consumul de carburant şi emisiile de CO2 ale unui autoturism depind nu doar de randamentul său energetic, ci şi de comportamentul la volan şi de alţi factori care nu sunt de natură tehnică.

 

 

        Formular de feedback