Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

NOUL RAV4 PLUG-IN HYBRID

DEJA IN MOLDOVA!

Toyota dezvăluie modelul de top din gama RAV4,

Noul RAV4 Plug-in Hybrid

 

 • RAV4 Plug-in Hybrid a debutat pentru prima dată la Salonul Auto de la Los Angeles.

 • Model de top din gama RAV4 și noul flagship din gama Toyota Hybrid.

 • Performanță remarcabilă pe segmentul său: 306 CP. / 225 kW *.

 • Oferă cele mai bune performanțe și eficiență din clasă cu accelerație de la 0 la 100 km / h în 6,2 secunde * și emisii de CO2 mai mici de 30 g / km *.

 • Baterie litiu-ion de mare capacitate pentru o autonomie EV de vârf de peste 60 km *, care depășește confortabil naveta zilnică medie de 50 km.

   

   

  Un nou capitol important din istoria lui Toyota RAV4, SUV-ul original pentru utilizare în timpul liber și pentru un mod de viaţă stilat, a început odată cu debutul mondial al noului RAV4 Plug-in Hybrid la Salonul Auto de la Los Angeles, în 2019.

   

  Această primă versiune hibrido-electrică a modelului se bazează pe cei peste 20 de ani de leadership a Toyota în tehnologia hibridă de propulsie, oferind clienților un vehicul care promite să fie mai puternic, totodată mai eficient din punct de vedere al consumului de combustibil și mai ecologic decât orice alt vehicul din clasa sa.

  Modelul va fi primul din gama celei de-a cincea generații RAV4 care își va stabili statutul istoric ca unul dintre cele mai populare SUV-uri din Europa, cu peste 120.000 de comenzi primite din momentul lansării sale de la începutul acestui an, pe lângă alte 105.000 de maşini hibride (în Europa de Vest).

   

  Poziția lui RAV4 Plug-in Hybrid în vârful liniei RAV4 și în calitate de model actual de top în gama de maşini hibride a mărcii se bazează pe combinația de putere ridicată și performanță, eficiență excepțională, excelența dinamică a platformei GA-K și manevrabilitatea în off-road datorită sistemului său inteligent de tracțiune integrală AWD-i.

   

  Cu experiență în dezvoltarea a două generații a modelului Prius Plug-in Hybrid, Toyota are tot ceea ce este necesar pentru a produce un nou tren de rulare impresionant pentru RAV4. Cu o putere completă a sistemului de 306 CP/225 kW* poate accelera de pe loc şi până la 100 de km/h în doar 6.2 secunde*, înaintea oricăror rivali convenționali. Mai mult, este pe drumul cel bun pentru a obține cele mai mici emisii de CO2 și cea mai bună economie de combustibil din clasă: omologarea preliminară Toyota și datele WLTP arată emisii de CO2 mai mici de 30 g/km*. Aceste nivele nu pot fi egalate de niciun SUV modern hibrid cu tracțiune integrală din segmentul D!

   

  Toyota a crescut performanța energiei electrice, care este semnificativ mai mare decât cea oferită pe modelul standard RAV4 Hybrid. Compania a dezvoltat o nouă baterie litiu-ion de mare capacitate și a adăugat un convertor special la unitatea de control a puterii sistemului hibrid.

   

  Motorul pe benzină de 2.5 litri – Hybrid Dynamic Force – este aceeași unitate găsită şi pe RAV4 Hybrid.

   

  Rezultatul este mai mult decât o accelerare rapidă în afara reţelei. RAV4 PHEV va avea, de asemenea, o autonomie mai mare în modul EV pur electric, cu zero consum de benzină şi zero emisii de evacuare. Autonomia așteptată (conform ciclului WLTP) este de peste 60 de km*, ceea ce este mai mult decât pot oferi SUV-urile plug-in hybrid ale concurenților și o cifră care depăşeşte distanţa de 50 km pentru naveta zilnică medie.

   

  Noul RAV4 Plug-in Hybrid este disponibil în Republica Moldova pentru comenzi. Cantitatea automobilelor este limitata.

   

  *Datele preliminare sunt supuse omologării finale

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        Formular de feedback