Contacte Acasa Test Drive Preturi Brosuri Configurator

Toyota Land Cruiser Prado actualizat

Toyota Land Cruiser Prado actualizat  se evidențiază printr-o eficiență mai mare și un pachet unic design exterior - „Black Pack”.

 

• Motor diesel mai puternic de 2,8 litri, cu 200 CP. / 147 kW și cuplu de 500 Nm și cu 3,0 secunde mai rapid decât motorul precedent, 0-100 km / h în 9,9 secunde.

• Sistem multimedia cu software îmbunătățit și răspuns ecran mai rapid, acceptând, de asemenea, Apple CarPlay® și Android Auto ™.

• A doua generație Toyota Safety Sense cu recunoaștere îmbunătățită a pietonilor și a bicicliștilor și control automat al vitezei de croazieră.

• Pachet special design cu elemente exterioare negre originale - „Black Pack”.

 

Cu aproape 70 de ani de istorie off-road, legendarul Toyota Land Cruiser Prado rămâne unic în segmentul său pentru capacitatea sa de a combina calitate remarcabilă, durabilitatea și fiabilitatea cu performanțe off-road de neegalat, o cabină mai luxoasă și mai confortabilă pentru pasageri și prestigiul dreptului de deținere.

 

Land Cruiser Prado actualizat din 2020 își consolidează și mai mult reputația de unul dintre cele mai fiabile vehicule 4WD, făcându-l cel mai bine vândut vehicul din segment, datorită unui motor diesel mai puternic de 2,8 litri, care face upgrade atât la sistemul multimedia, cât și la complexul de siguranță activă Toyota Safety Sense. Precum și adăugarea unui pachet special design exterior individual - Black Pack.

 

Motorul diesel common rail de 2,8 litri, cu 4 cilindri, cu 16 valve, oferă o putere și un cuplu sporit. Cuplul maxim a crescut cu 50 Nm la 500 Nm la 1600-2800 rpm.

Combinat cu transmisia automată cu 6 trepte, Land Cruiser Prado poate atinge o viteză maximă de 175 km / h și accelera de la 0 la 100 km / h în 9,9 secunde, ceea ce este cu 3,0 secunde mai puțin decât motorul său anterior. Consumul mediu de combustibil a scăzut cu 0,3 l / 100 km la 7,4 l / 100 km.

 

Nivelul echipamentelor de bord a crescut prin introducerea unui sistem multimedia modernizat. Dispunând de software și răspuns ecran mai rapid, ecranul multi-touch și sistemul actualizat personalizat oferă conectivitate atât Apple CarPlay®, cât și Android Auto ™.

Land Cruiser Prado este acum echipat cu a doua generație de tehnologie de siguranță activă Toyota Safety Sense. Acestea au fost îmbunătățite pentru a include un sistem de evitare a coliziunilor (PCS) cu detecție pe timp de noapte a pietonilor și a bicicliștilor și control automat al vitezei de croazieră.

 

Pe lângă aceste îmbunătățiri tehnologice, Land Cruiser Prado oferă Cliențilo și o opțiune mai elegantă și mai prestigioasă datorită exteriorului special „Black Pack”.

 

Exteriorul noului pachet negru opțional include bare de protecție față și spate aerodinamice opționale unice, o grilă față cromată complet neagră și bandă de finisare a hayonului; capace negre ale lămpilor de ceață, carcase negre ale oglinzilor ușii, cadruri negre ale ferestrelor ușii și jante din aliaj negru; De asemenea, designul nuanțat al opticii frontale și al stopurilor.

 

Niciun alt SUV nu poate concura cu Land Cruiser Prado din 2020 și cu combinația sa unică de performanță off-road și dinamică pe șosea. Astăzi, mai mult ca oricând, performanța îmbunătățită și nivelurile mai ridicate de tehnologie integrată îl fac un vehicul premium cu tracțiune integrală, în combinația perfectă cu performanță, confort și rafinament.

 

Oriunde îți planifici călătoria, Land Cruiser te va duce acolo ... și te va aduce înapoi.

 

        Formular de feedback