1. Toate modelele
 2. Toyota Corolla Cross
Vreau să văd...

Toyota Corolla Cross

Începe o nouă aventură

Vezi broșura și prețul

Creat pentru provocările cotidiene

Noua Toyota Corolla Cross îți oferă ție și celor dragi tot ceea ce este necesar pentru a face față peripețiilor imprevizibile din viața de familie. Datorită eficienței remarcabile a consumului de combustibil, a capacității de tracțiune integrală și a habitaclului spațios cu tehnologie intuitivă, exemplarul practic Corolla Cross îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a te întoarce la volan.

Aliaje
Faruri LED
Manevrabilitate
Acoperiș panoramic
Bare de protecție evazate

Aliaje

O combinație unică de jante din aliaj de 18", sportive și elegante, este disponibilă pentru a corespunde poziției atletice pe care o are Corolla Cross.

Faruri LED

Cu farurile puternice LED, tu și familia ta vei fi echipat pentru toate scenariile, din zori și până la apus, fie că ești în afara drumului sau în drum spre școală.

Manevrabilitate

Poziția înaltă de conducere a SUV-ului oferă o vedere mai bună asupra traficului pentru o conducere mai sigură.

Acoperiș panoramic

Un acoperiș panoramic ospitalier pune în valoare fiecare călătorie, inspirând micii curioși să intre în contact cu lumea exterioară.

Bare de protecție evazate

Fuziunea tridimensională îndrăzneață a barelor de protecție față și spate oferă modelului Corolla Cross un aspect sofisticat și puternic în același timp, care cu siguranță va atrage atenția tuturor.

Conceput pentru viața de zi cu zi a familiei

Corolla Cross aduce un motiv de zâmbet pentru toți. Combinând duritatea unei mașini de familie solide cu un design inovator de SUV, este alegerea perfectă pentru viața aglomerată de zi cu zi.

Tehnologie de viitor

Indiferent dacă aveți de parcurs o călătorie lungă sau trebuie să fiți șoferul de taxi pentru copii, tehnologia integrată în Corolla Cross vă permite să ajungeți la destinație în mod convenabil și confortabil.

Cu tine pentru o călătorie mai sigură

Pentru funcții de siguranță unice în clasa sa, Corolla Cross este echipată cu o serie de sisteme avansate care contribuie la protecția și confortul șoferului. Aceste tehnologii sunt concepute pentru a face șofatul mai sigur, fie că te afli pe autostradă, în oraș sau în parcare. Lista de mai jos prezintă o selecție a punctelor de atracție, descoperă întregul pachet de siguranță pentru Corolla Cross.
 • Sistem de siguranță pre-impact (PCS)

  Sistemul de siguranță pre-impact poate detecta și poate ajuta să eviți coliziunile cu alte vehicule, pietoni și bicicliști. Sistemul avertizează șoferul prin alerte acustice si vizuale, prin sistemul de asistență la frânare. Dacă șoferul nu frânează în timp util, frânele se activează automat pentru a preveni sau atenua o coliziune. Este posibilă detectarea mașinilor, pietonilor, bicicliștilor și motocicliștilor. În plus, asistența la virare în intersecție și asistență la virarea de urgență oferă suport suplimentar șoferului în timpul zilei, oferind o siguranță mai mare la viraje în intersecții și la efectuarea manevrelor evazive.

 • Sistem de oprire de urgență (EDSS)

  Atunci când sistemul nu detectează nicio acțiune din partea conducătorului auto pentru o anumită perioadă de timp, acesta emite avertismente sonore pentru a atrage atenția șoferului. În cazul în care nu se observă niciun răspuns din partea acestuia, Sistemul de Asistență la Conducere Extinsă (EDSS) inițiază o oprire treptată a vehiculului, menținând în același timp siguranța acestuia pe banda de circulație. Pe lângă oprirea treptată a vehiculului, sistemul activează luminile de avarie pentru a avertiza ceilalți participanți la trafic cu privire la situația de urgență. De asemenea, ușile vehiculului sunt deblocate pentru a permite accesul rapid al serviciilor de urgență, în cazul în care este necesară intervenția acestora. Aceste măsuri asigură siguranța și comunicarea eficientă în situații de urgență, oferind un răspuns rapid și adecvat pentru protejarea conducătorului auto și a altor participanți la trafic.

 • Cruise Control Adaptiv (ACC)

  Sistemul păstrează o distanță minimă prestabilită față de autovehiculul din față. Dacă distanța începe să scadă, sistemul reduce viteza și dacă este necesar, acționează frânele și activează stopurile. Dacă modelul tău este dotat cu Sistem de asistență pentru recunoașterea indicatoarelor rutiere (RSA), acesta recunoaște limitele de viteză de pe traseul tău și îți sugerează ajustările necesare.

 • Sistem de monitorizare a unghiului mort (BSM)

  Sistemul de monitorizare a unghiului mort avertizează șoferul cu privire la orice vehicule pe care este posibil să nu le fi văzut în oglinzile laterale. Acest lucru este deosebit de util la depășire.

 • Sistemul de avertizare a scaunelor din spate (RSRS)

  Sistemul avertizează șoferul prin intermediul unui avertisment pe contorul din cabina de pilotaj în cazul în care un pasager sau un obiect este lăsat pe bancheta din spate atunci când părăsește mașina. În funcție de model, după blocarea autovehiculului, se activează luminile de avarie și un semnal sonor de avertizare.

 • Asistență la părăsire în siguranță (SEA)

  Sistemul utilizează radarul Blind Spot Monitor pentru a preveni coliziunea dintre ușa deschisă și un vehicul sau un biciclist care se apropie din spate. Atunci când există riscul unei coliziuni, se aprind indicatoare pe oglinzile exterioare și pe panoul cu informații multifuncționale, însoțite de un semnal acustic de alertă.