1. Toate modelele
 2. Toyota Hilux
Vreau să văd...

Toyota Hilux

Dincolo de granițe

Vezi broșura și prețul

Născut pentru a cutreiera

Hilux a dus oamenii în cele mai îndepărtate locații de pe planetă timp de peste o jumătate de secol, abordând orice tip de teren. Mai dur, mai puternic și mai rezistent ca niciodată, acest Hilux ridică numele legendar la nivelul următor. Toyota Hilux - cea mai rezistentă emblemă a omenirii, începând cu 1968.

Mai multă putere, mai mult cuplu, mai multă distracție

Oriunde te-ai porni în călătorie, Hilux te va conduce spre destinație. O noutate în această gamă emblematică este GR SPORT. Motorul său puternic diesel de 2,8 litri oferă performanțe fără efort și, datorită amortizoarelor monotubulare din față și din spate, GR SPORT oferă cea mai bună manevrabilitate din gama Hilux.

 

 

 

Întotdeauna - în evidență

Cu aspectul său fără compromis, Hilux are o prezență de necontestat. Poziția sa musculară transmite o senzație de putere, în timp ce comportamentul său rafinat și puternic face o declarație convingătoare oriunde te-ai duce.

Rezistent, durabil, fiabil? Indiscutabil

Deoarece Hilux este testat în cele mai extreme zone din lume, te poți baza pe durabilitatea și fiabilitatea sa legendară. Cu cadrul său super-rezistent, garda la sol de 310 mm, adâncimea de vad de 700 mm și articularea excepțională a roților, Hilux este proiectat și construit ca niciun alt pick-up.

Capacitate de tractare de 3,5 tone: nu lăsa nimic în urmă

Fii sigur de Hilux! Sistemul de asistență la pornirea în pantă (HAC) și controlul activ al terenului (A-TRC) asigură o decolare lină de fiecare dată, în timp ce capacitățile uriașe de încărcare și tractare ale lui Hilux garantează că nu lasă nimic în spate. Oriunde te-ai afla și indiferent de misiune, ești pe mâini bune alături de Hilux.

Rezistent la exterior, confortabil la interior

La exterior, Hilux este cât se poate de robust - un pick-up care merge peste tot și care se descurcă pe terenuri dificile și în zilele grele de lucru. Dar la interior, Hilux dispune de un nivel ridicat de confort și de tehnologia necesară pentru a rămâne conectat. La fel de robust pe cât este de confortabil, Hilux are grijă de tine pentru ca tu să te ocupi de afaceri.

Cu tine pentru o călătorie mai sigură

Pentru funcții de siguranță unice în clasa sa, Hilux este echipat cu o serie de sisteme avansate care contribuie la protecția și confortul șoferului. Aceste tehnologii sunt concepute pentru a face șofatul mai sigur, fie că te afli pe autostradă, în oraș sau în parcare. Lista de mai jos prezintă câteva dintre caracteristicile de siguranță de top ale modelului Hilux, care îți asigură mereu o experiență de condus în siguranță.
 • Sistem de siguranță pre-impact (PCS)

  Sistemul de siguranță pre-impact poate detecta și poate ajuta să eviți coliziunile cu alte vehicule, pietoni și bicicliști. Sistemul avertizează șoferul prin alerte acustice si vizuale, prin sistemul de asistență la frânare. Dacă șoferul nu frânează în timp util, frânele se activează automat pentru a preveni sau atenua o coliziune. Este posibilă detectarea mașinilor, pietonilor, bicicliștilor și motocicliștilor. În plus, asistența la virare în intersecție și asistență la virarea de urgență oferă suport suplimentar șoferului în timpul zilei, oferind o siguranță mai mare la viraje în intersecții și la efectuarea manevrelor evazive.

 • Cruise Control Adaptiv (ACC)

  Sistemul păstrează o distanță minimă prestabilită față de autovehiculul din față. Dacă distanța începe să scadă, sistemul reduce viteza și dacă este necesar, acționează frânele și activează stopurile. Dacă modelul tău este dotat cu Sistem de asistență pentru recunoașterea indicatoarelor rutiere (RSA), acesta recunoaște limitele de viteză de pe traseul tău și îți sugerează ajustările necesare.

 • Sistem de avertizare la depășirea benzii de circulație cu control al direcției

  Sistemul de avertizare la depășirea benzii de circulație atenționează șoferul în cazul în care autovehiculul începe să devieze de la banda sa de deplasare și va ajuta la revenirea vehiculului pe banda sa de circulație prin aplicarea forței de frânare pe roțile interioare.

 • Sistem de control al deplasării remorcii (TSC)

  Sistemul de control al deplasării remorcii este conceput să detecteze în mod automat mișcarea excesivă a remorcii și să reacționeze în consecință pentru a asigura o experiență de conducere mai sigură. Prin aplicarea selectivă a presiunii de frânare la fiecare roată individuală și reducerea cuplului motorului, sistemul reușește să readucă remorca sub control. Această funcționalitate împiedică devierile laterale nedorite și menține încărcăturile remorcate într-o linie stabilă. Astfel, sistemul contribuie la creșterea siguranței în timpul deplasării cu remorcă.

 • Asistență la coborâre (DAC)

  Sistemul de asistență la coborâre oferă un control sigur și facil în timpul coborârii pe pantă, fără intervenția șoferului. Odată ce comutatorul DAC (Downhill Assist Control) este activat, sistemul aplică automat frânarea pe fiecare roată individuală pentru a menține o viteză de coborâre sigură. Astfel se pot aborda coborârile dificile și suprafețele neasfaltate într-un mod sigur și fără efort. Sistemul asigură că mașina se deplasează în mod controlat și stabilește o viteză adecvată pentru a evita accelerarea necontrolată în timpul coborârii pentru o experiența de conducere în condiții dificile, cu încredere și confort.

Galeria Hilux