1. Toate modelele
  2. Small cars
Vreau să văd...

Mașini compacte

Mașinile mici Toyota sunt perfect adaptate vieții urbane, combinând eleganța cu tehnologia inovatoare. Acestea sunt agile, facilitează parcarea datorită cercului de întoarcere îngust și oferă o propulsie hibridă silențioasă. Cu dotări precum atenuarea coliziunilor și parcarea automată, ele promovează o mobilitate urbană fără efort și în stil.

Descoperă gama de mașini compacte

Întrebări frecvente

Nu există nicio diferență între mașinile mici și cele de oraș. Cei doi termeni sunt utilizați în mod identic pentru a desemna același lucru: mașini mici, agile și ușor de manevrat, ideale pentru mediul urban.

Da, fiind mai mici, sunt ușoare și foarte eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil. Aceste avantaje sunt consolidate și mai mult de tehnologia hibridă de la Toyota, contribuind împreună la economiile de asigurare și întreținere, precum și la taxele de drum reduse.

Sigure, economice și cu cinci locuri - o mașină mică poate funcționa perfect ca o mașină de familie, în special în oraș, unde dimensiunile și agilitatea sa sunt foarte practice.

Mașinile mici se remarcă într-o serie de aspecte cheie, printre care manevrabilitatea agilă, senzația plăcută, siguranță înaltă și costurile de funcționare accesibile. Acestea sunt deosebit de potrivite pentru viața în zonele urbane și suburbane.

Dimensiunea și stilul sunt importante în alegerea celei mai potrivite mașini mici Toyota. De exemplu, modelul Yaris vine în dimensiuni mai mari pentru ați fi alături zi de zi.