1. Proprietari
 2. Maintenance, Servicing, MOT
 3. Value Service
Vreau să văd...

Serviciu de Valoare Toyota

Dacă Toyota ta are peste cinci ani, Serviciul de Valoare Toyota oferă cea mai bună soluție pentru a întreține Toyota ta mai veche și a o menține, funcționând ca nouă pentru mulți ani de acum încolo, cu un service la preț fix, efectuat de Tehnicieni Pregătiți Toyota care cunosc cel mai bine vehiculul tău, folosind Piese Originale Toyota de cea mai înaltă calitate. Programează-ți vizita la service și fii din nou pe drum într-o oră.

Menține Toyota așa cum a fost concepută

 
 

Dacă Toyota ta are peste cinci ani, Serviciul de Valoare Toyota oferă o modalitate mai bună de a-ți întreține vehiculul mai vechi și de a-l menține, funcționând ca nou pentru mulți ani de acum înainte. Beneficiezi de un service la preț fix, care oferă o valoare excelentă și este efectuat de Tehnicieni Pregătiți Toyota, cei care cunosc cel mai bine vehiculul tău, folosind Piese Originale Toyota de cea mai înaltă calitate.

Și pentru că timpul tău este prețios, poți programa vizita ta la service și să fii din nou pe drum într-o oră.

 

 

Ce obții de la Serviciul de Valoare Toyota?

Comoditate

Ne dorim ca la fiecare vizită la noi să experimentezi un serviciu mai bun și mai eficient. Cu sistemul nostru de programare la service și cu facilitățile de schimbare a uleiului și a filtrului de ulei într-o oră, organizarea și finalizarea service-ului tău sunt mai convenabile ca niciodată. În plus, vei ști că lucrarea este făcută corect din prima încercare, de fiecare dată.

Calitate

Fiind oamenii care cunosc Toyota ta mai bine decât oricine altcineva, ne vom asigura că va funcționa în mod fiabil pentru mulți ani de acum înainte. Tehnicienii noștri Pregătiți Toyota îți vor îngriji vehiculul în cel mai bun mod posibil, montând doar Piese Originale Toyota de cea mai înaltă calitate și oferind un serviciu de calitate care nu poate fi egalat.

Transparență

Ne angajăm să oferim un serviciu superior la prețuri accesibile. Înainte de a începe lucrul, consilierii noștri de service amabili îți vor oferi o detaliere clară a ceea ce este necesar, împreună cu o explicație transparentă a costurilor serviciului.

Contactează-ne și descoperă oferta noastră

 • Plăcuțe de frână
  Filtru de aer în cabină
 • Discuri de frână
  Lamele ștergătoarelor
 • Ambreiaj
  Cureaua în V
 • Shock absorber