1. Discover Toyota
  2. This is Toyota
  3. Toyota Work Experience
Vreau să văd...

Experiența profesională Toyota

Descoperă oportunitățile de succes a angajaților

La Toyota, ne străduim să oferim tuturor încurajări și oportunități de dezvoltare personală și profesională. Prin încrederea reciprocă și oportunitățile de învățare și formare punem în practică principiul nostru de îmbunătățire continuă. La Toyota, fiecare se poate afirma când identifică o problemă sau o modalitate prin care poate modifica lucrurile. Este modul prin care se asigură calitate în toate acțiunile Toyota.

 

Suntem mândri de diversitatea prin vârstă, gen, cultură și naționalitate a clienților noștri din întreaga lume. De asemenea, se aplică cele mai înalte standarde de siguranță în toate activitățile realizate de compania Toyota.

Cunoaște echipa și modul de lucru

Diversitatea echipei

Egalitatea, diversitatea și echitatea reprezintă pentru Toyota o prioritate strategică, de aceia, în mod colectiv și sincer se concentrează eforturi pentru organizarea unei echipe bogate cultural pentru a reflecta în totalitate societatea și egalitatea ei. Indiferent de identitatea, expresia sau orientarea de gen, vârstă, mediul cultural, naționalitatea, rasa, etnia, religia sau sistemul de credințe, statutul de handicap, capacitățile fizice sau mentale, pentru Toyota fiecare individ are o importanță semnificativă.

Încredere reciprocă

Încrederea reciprocă a membrilor din fiecare nivel de activitate este esențială. Prin comunicarea clară a direcției companiei și a schimbărilor din mediul de afaceri se instituiește o atmosferă de încredere. Dialogul dintre administrație și subalterni este încurajat de activitățile cotidiene, de forumurile regulate, dar și de grupurile de lucru naționale, regionale și locale. Fortificarea încrederii contribuie la siguranța personală a angajaților de a identifica și de a soluționa problemele, conform principiului de îmbunătățire continuă.

Siguranța muncii

Siguranța are un rol primordial în operațiunile companiei la nivel mondial. Se aplică cele mai înalte sisteme de protecție pentru siguranța angajaților, dar și a comunităților din jurul unităților de producție. Cerințele legislative internaționale și locale sunt respectate riguros, de asemenea, compania investește în educația formală și în procedurile mereu monitorizate, revizuite și actualizate frecvent.

Cum are loc instruirea la Toyota?

Află mai mult