1. Discover Toyota
 2. Dincolo de zero
 3. Stories
Vreau să văd...

Descoperă o lume mai bună dincolo de povești

De la contribuția tehnologiei Toyota cu celule de combustie pe bază de hidrogen pe uscat și pe mare până la modul în care ED², Centrul European de Proiectare Toyota, conturează mobilitatea viitorului - descoperă poveștile de dincolo.
 • Bazat pe tehnologia de pile de combustie Toyota, REXH2 de la Energy Observer Development furnizează o combinație de hidrogen-electricitate pentru a permite călătoriile maritime într-un mod tăcut și lipsit de emisii.

  Acest concept a fost testat cu succes în condiții reale de navigație pe vasul Energy Observer, unde REXH2 a parcurs deja distanțe de 7.000 de mile pe mare, inclusiv traversări transatlantice. Iar acum, Hynova aduce tehnologia REXH2 în sfera iahturilor comerciale.

  Aceasta este doar începutul. Toyota integrează tehnologia sa de celule de combustie în autobuze, camioane și generatoare, într-o viziune coerentă pentru o societate globală alimentată cu hidrogen.

 • La 25 mai 2021, Turnul Eiffel a fost iluminat în verde, ilustrând tehnologia avansată a convertatorului de combustibil pe bază de hidrogen dezvoltată de Toyota, precum și generatorul GEH2® conceput de EODev (Energy Observer Developments).

  Acest spectru vizual a încheiat spectacolul de final al evenimentului „Paris de l'hydrogène” organizat de EODev, în cadrul căruia au fost prezentate numeroase alte inovații în domeniul celulelor de combustie cu hidrogen dezvoltate de Toyota - de la noul model Mirai până la sistemul de prelungire a autonomiei maritime REXH2®.

  Toate produsele sunt disponibile în prezent pentru a amplifica conștientizarea potențialului adus de hidrogen în rândul guvernelor, industriei, mass-media, clienților și a publicului larg.

 • Designerii de la ED2 depășesc noțiunea timpului.

  Ian Cartabiano - președintele ED2 relatează în seria documentarelor  Beyond Zero despre transformarea echipei sale prin idei îndrăznețe și provocatoare care transmit un puternic mesaj și reflectă societatea și lumea din jur. De la utilizarea materialelor durabile până la interacțiunea cu produsele sau sursele de energie, conceptele lor iau naștere pentru a depăși așteptările și pentru a influența schimbarea în cadrul Toyota și în întreaga lume. Prin eforturile depuse, își propun să contribuie la o lume mai bună, peste limitele „Dincolo de Zero".

 • Perspectiva designerilor de astăzi refectă producerea de viitor. Gaetan și Julie, designeri CMF la ED2, au un rol esențial în această abordare. CMF desemnează Culori, Materiale și Finisaje și acționează la fel ca Toyota în îmbunătățirea performanțelor la volan, acești designeri se concentrează pe noi modele rafinate și cu impact redus asupra mediului. De la optimizarea consumului de energie în atelierul de vopsit până la selecția de materiale eco, Toyota adoptă nișe îndrăznețe pentru un viitor durabil.  În căutarea unei lumi mai bune, într-un univers dincolo de limite.
 • Un viitor plin de aspirați înseamnă regenerarea sănătății planetei și a noastră ca ființe umane.

  Pentru Laurent Bouzige, Chief Designer Strategy & Mobility la ED2, elementele care alcătuiesc viitorul au luat deja naștere în prezent. Într-o discuție cu studenții de la Școala de Design Durabil din Nisa, Laurent dezvăluie esența filozofiei din spatele proiectului Toyota Beyond Zero. Indiferent de interacțiunea mobilității și a mediul înconjurător sau autonomia oamenilor spre propriile dorințe, echipa sa privește mereu dincolo de vehicule pentru o lume și o societate mai durabile. O lume mai bună dincolo de zero.

Dincolo de zero

Află mai mult

Dincolo de emisii

Află mai mult

Dincolo de restricții

Află mai mult

Dincolo de așteptări

Află mai mult

Dincolo de bariere

Află mai mult