1. Proprietari
  2. Maintenance, Servicing, MOT
  3. Hybrid Service
Vreau să văd...

Toyota Hybrid Service

Peste 10 milioane de șoferi din întreaga lume aleg un Toyota Hybrid. Pentru a te bucura de cel mai bun serviciu pentru hibridul tău, ai încredere în liderii hibrizilor, cu peste 20 de ani de experiență. Alege expertiza, calitatea și valoarea oferite de Serviciul Toyota Hybrid.

Expertiză

După 20 de ani de inovație, suntem mândri să ne numim lideri în tehnologia hibridă.

Calitate

Cu ocazia Verificării Anuale a Sănătății Hibridului, tehnicienii noștri testează sistemul hibrid al vehiculului tău, astfel încât tu să înțelegi exact starea de sănătate a acestuia

Valoare

Alegând Serviciul Hibrid Toyota, beneficiezi de aceeași valoare și eficiență pe care ți-o oferă mașina ta hibridă.

Verificarea sănătății hibride

Află care este starea de sănătate a hibridului tău cu verificarea anuală a sănătății hibridului. Atunci când mașina ta trece de Verificarea Stării de Sănătate a Hibridului, este eligibilă pentru încă un an/15.000 km de Baterie Extinsă Hibrid.

  • Pasul 1. Test de diagnosticare a sistemului hibrid
  • Pasul 2. Verificarea sănătății bateriei
  • Pasul 3. Test de izolare a bateriei
  • Pasul 4. Test de încărcare a bateriei auxiliare
  • Pasul 5. Verificarea sistemului de răcire

Raportul preț-calitate

  • Mulțumită pieselor care se uzează mai puțin, prețurilor transparente la servicii și planurilor de service convenabile, costurile de întreținere pentru vehiculele hibride sunt cu până la 5% mai mici
  • Când combini întreținerea accesibilă, costurile de exploatare dorite și calitatea de neegalat, vei vedea că Toyota Hybrid îți răsplătește investiția cu valori mai mari la revânzare.

 

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Nu, costurile de întreținere pentru vehiculele hibride sunt mai mici decât pentru vehiculele convenționale. Unele piese, cum ar fi plăcuțele de frână, se pot uza mai puțin datorită avantajelor frânării regenerative a unui hibrid.

Folosește instrumentul nostru „Programare Service Auto” pentru a selecta data și ora vizitei tale și pentru a vedea lista completă a serviciilor cu prețurile lor. Bucură-te de procesul rapid de rezervare fără înregistrare sau plăți în avans!

În timp ce vehiculul tău hibrid este verificat cu atenție de către tehnicienii Toyota, vom înregistra întregul proces și vom produce un raport detaliat asupra performanței bateriei hibride, izolației bateriei, componentelor lichidului de răcire hibrid și starea vehiculului tău în câteva minute!

Bateriile hibride Toyota au o durată lungă de viață și vin cu o garanție de 5 ani sau 100.000 km, oricare ar veni prima. Dacă bateriile tale trebuie înlocuite în afara perioadei de garanție, dealerul tău autorizat Toyota local te poate sfătui în legătură cu costul și poate schimba bateriile folosind baterii hibride Toyota originale, precum și să ajute la reciclarea bateriei vechi.

O baterie hibridă Toyota nu se va descărca niciodată complet, deoarece se încarcă continuu pe măsură ce conduci. Sistemul sofisticat monitorizează în permanență motorul pe benzină și bateria și comută fără probleme între ele atunci când este necesar.

Când vizitezi un atelier Toyota, poți fi sigur că tehnicienii noștri experimentați vor folosi cea mai recentă tehnologie și piese originale Toyota pentru a verifica și a restaura mașina ta la standardele pe care le avea când a fost produsă inițial în fabrică. Siguranța și satisfacția ta sunt prioritățile noastre principale.

Fiecare vehicul hibrid Toyota este echipat cu două baterii: o baterie hibridă de înaltă tensiune „de tracțiune” și o baterie de 12 volți pentru funcții auxiliare. Locațiile bateriilor hibride diferă în funcție de modelul vehiculului și pot fi găsite sub scaunul din spate sau sub compartimentul pentru bagaje.

Când îți deservești hibridul la un atelier autorizat Toyota, poți fi sigur că vehiculul tău primește cea mai bună îngrijire hibridă posibilă. De la bateria hibridă până la plăcuțele de frână, tehnicienii noștri folosesc doar piese originale Toyota care au fost concepute și testate special pentru vehiculul tău hibrid.