1. Toate modelele
 2. Toyota Land Cruiser Prado
Vreau să văd...

Toyota Land Cruiser Prado

Rezistență fără egal

Vezi broșura și prețul

Legenda zilelor noastre

Încă de la prima generație care a urcat pe Muntele Fuji în 1951, Land Cruiser Prado continuă să impresioneze clienții din întreaga lume cu voința de a ajunge și de a reveni oriunde. Astăzi, noul Land Cruiser este la fel de puternic - cu tehnologii mai avansate on-road și off-road, dispozitive de siguranță și performanțe dezvoltate pentru a cuceri orice teren.

Pornește spre oriunde

Prin combinarea stilului impunător și a durabilității permanente cu un confort excepțional al bordului - legendarul Land Cruiser Prado oferă o experiență valoroasă, indiferent de direcția pe care o alegi.

Precizie în fiecare detaliu

Fiecare element de design Land Cruiser are un obiectiv clar. Forma capotei îmbunătățește vizibilitatea în centru, în timp ce farurile poziționate mai sus împreună cu orificiile de răcire a grilei maximizează protecția și viteza de deplasare. Jantele lucioase de 19" creează un profil dinamic, în timp ce grupul optic din spate reproiectat are acum o lumină de stop cu LED.

Controlabil în orice circumstanță

Fie că tractează utilaje, fie că ocolește gropile sau se confruntă cu condiții meteorologice nefavorabile, Land Cruiser este echipat cu un sistem de suspensie dinamic Kinetic (KDSS) cu modulare electronică, pentru a optimiza efectul suspensiilor față și spate, pentru performanțe excelente pe traseu.

Pregătit pentru orice traseu

Sistemul de blocare The Torsen Rear LSD ajută la îmbunătățirea stabilității și tracțiunii pe drumuri periculoase și pe suprafețele alunecoase. În timpul virajelor, limitează diferența de deplasare dintre roțile din stânga și din dreapta generată de frânarea motorului pentru o stabilitate înaltă a vehiculului. Parcurgi gropi, înfrunți zăpezi și gheață cu toată încrederea.

Calitatea pe care te poți baza

Land Cruiser Prado a fost testat și verificat în întreaga lume pentru a oferi o fiabilitate deosebită. Construcția sa durabilă, rezistentă la deformare cu corp unic pe caroserie are un nivel remarcabil de îndrumare și asistență tehnică pentru șoferi. Fii pregătit pentru următoarea provocare.

Conceput pentru a-ți îndeplini dorințele

În interiorul unui Land Cruiser Prado, vei găsi un amestec excelent de confort și funcționalitate. Alege o versiune a vehiculului care se adaptează la orice necesitate!

Viață conectată

Pentru a spori conectivitatea, Toyota Land Cruiser se asigură că vei avea oricând acces la echipamentele de care ai nevoie, datorită caracteristicilor tehnice premium și comenzilor automobilului.
 • Tehnologie de conducere avansată Ecranul multimedia de 9" afișează imagini multiple ale camerelor de supraveghere amplasate în jurul vehiculului pentru a fi mereu în siguranță. Sistemele de control off-road, inclusiv ecranul multifuncțional MTM (Multi-Terrain Monitor) cu vedere sub vehicul și sistemul MTS (Multi-Terrain Select) ce acționează în asociere cu sistemul Crawl Control, te ajută să mânuiești chiar și cel mai provocator traseu.
 • Sistem unic de supraveghere a presiunii în pneuri Ecranul multifuncțional TFT de 4,2" a bordului oferă șoferului date ample despre vehicul și sistemul de infotainment. Acestea includ funcții de siguranță, cum ar fi TPMS, care permit monitorizarea presiunii fiecărei anvelope prin intermediul afișajului.
 • Performanță înaltă cu Drive Mode Select Prin selectarea unui mod care se potrivește stilului și/sau condițiilor de condus se poate controla automat motorul, transmisia, servodirecția electrică (EPS), controlul variabil al debitului (VFC) și suspensia variabilă adaptivă (AVS).

Toyota T-mate. Cu tine pentru o călătorie mai sigură

Pentru funcții de siguranță unice în clasa sa, Land Cruiser 150 este construit cu T-Mate - partenerul tău util la volan. T-Mate este o serie de sisteme concepute pentru a veni în sprijinul tău și pentru a face șofatul mai sigur, fie că te afli pe autostradă, în oraș sau în parcare. T-Mate face în așa fel încât să fii mereu pe mâini sigure. Lista de mai jos prezintă o selecție a punctelor de atracție, descoperă întregul conținut T-Mate pentru Land Cruiser 150 în configuratorul auto.
 • Sistem de siguranță pre-impact (PCS)

  Sistemul de siguranță pre-impact poate detecta și poate ajuta să eviți coliziunile cu alte vehicule, pietoni și bicicliști. Sistemul avertizează șoferul prin alerte acustice si vizuale, prin sistemul de asistență la frânare. Dacă șoferul nu frânează în timp util, frânele se activează automat pentru a preveni sau atenua o coliziune. Este posibilă detectarea mașinilor, pietonilor, bicicliștilor și motocicliștilor. În plus, asistența la virare în intersecție și asistență la virarea de urgență oferă suport suplimentar șoferului în timpul zilei, oferind o siguranță mai mare la viraje în intersecții și la efectuarea manevrelor evazive.

 • Cruise Control Adaptiv (ACC)

  Sistemul păstrează o distanță minimă prestabilită față de autovehiculul din față. Dacă distanța începe să scadă, sistemul reduce viteza și dacă este necesar, acționează frânele și activează stopurile. Dacă modelul tău este dotat cu Sistem de asistență pentru recunoașterea indicatoarelor rutiere (RSA), acesta recunoaște limitele de viteză de pe traseul tău și îți sugerează ajustările necesare.

 • Asistență la semnele rutiere (RSA)

  Asistența la semnele rutiere (RSA) detectează indicatoarele rutiere din față, afișând pe ecranul din habitaclu informații relevante, cum ar fi limita de viteză curentă sau interdicțiile de depășire. Acest sistem oferă semnale vizuale și acustice atunci când șoferul nu respectă limitările rutiere.

 • Sistem de monitorizare a unghiului mort (BSM)

  Sistemul de monitorizare a unghiului mort avertizează șoferul cu privire la orice vehicul pe care nu l-ar fi văzut în oglinzile laterale. Acest lucru este deosebit de util în cazul depășirilor.

 • Alertă de trafic încrucișat în spate cu frânare automată (RCTAB)

  Atunci când dai cu spatele dintr-o parcare, acest sistem identifică orice vehicul care se apropie din stânga sau din dreapta, te avertizează și acționează frânele pentru a evita o coliziune.