1. Toate modelele
  2. Family cars
Vreau să văd...

Mașini de familie

Toyota prioritizează siguranța și fiabilitatea în mașinile sale de familie, având o gamă variată de modele. Aceste vehicule sunt recunoscute global pentru fiabilitate și sunt proiectate pentru a oferi confort, spațiu și caracteristici avansate pentru șoferi, răspunzând nevoilor cotidiene ale unei vieți agitate.

Descoperă gama de mașini pentru familie

Întrebări frecvente

Siguranța și confortul sunt criterii esențiale, alături de mărimea familiei. Fiecare mașină de familie Toyota poate transporta confortabil cinci persoane, dar pentru familiile mai mari, modele precum Highlander cu șapte locuri și Proace Verso, cu opțiuni de configurare pentru șapte, opt sau nouă locuri, ar putea fi mai potrivite. Pe lângă acestea, un sistem de propulsie eficient, adaptat stilului de viață, este esențial, privind varietatea de sarcini pe care le poate avea o mașină de familie - de la călătorii lungi în străinătate la scurte deplasări urbane. Mașinile de familie Toyota conferă flexibilitatea grupului motopropulsor, cu opțiuni pe benzină, diesel, electrice hibride, cu pile de combustie sau cu baterii electrice.

Fiecare mașină de familie Toyota poate găzdui cu ușurință o familie de patru sau cinci persoane. Pentru transportul mai multor persoane - SUV-urile Land Cruiser și Highlander pot asigura șapte locuri, în timp ce Proace Verso poate fi configurat cu șapte (VIP), opt (Family) sau nouă (Shuttle) locuri, în funcție de versiunea aleasă.

Din nou, Proace Verso este o opțiune excelentă în acest caz, cu o capacitate de încărcare de 1500 de litri și șapte locuri în configurația VIP. Prin îndepărtarea celui de-al doilea și al treilea rând de scaune - Proace Verso devine o furgonetă cu geamuri cu un spațiu de încărcare enorm. 

Pe lângă confortul călătoriei și beneficiile aduse de o mașină prietenoasă, prietenii noștri patrupezi apreciază un portbagaj generos, o înălțime de încărcare redusă și mult spațiu pentru cap. Land Cruiser, Highlander, RAV4 și Proace Verso sunt toate opțiuni excelente pentru proprietarii de câini.

O familie în creștere și un stil de viață activ necesită un vehicul mai mare, cu mai mult spațiu pentru pasageri, bagaje și animale de companie. Opțiunile Toyota pentru mașini de familie mai mari includ luxosul sedan Camry și SUV-urile Highlander și Land Cruiser (ambele cu șapte locuri).