1. Discover Toyota
 2. Dincolo de zero
 3. Experience
Vreau să văd...

Descoperă o lume mai bună dincolo de așteptări

Scopul nostru este să transformăm fiecare călătorie într-o experiență cu adevărat plăcută, gândindu-ne la nevoile fiecăruia, nu doar a șoferiilor noștri, ci și a pasagerilor și a oricărei persoane afectate de vehiculele noastre. Conceptul LQ utilizează inteligența artificială pentru a decodifica intențiile șoferului și pentru a anticipa condițiile de drum, asigurând astfel siguranța tuturor participanților. De asemenea, sistemele inteligente T-Mate funcționează ca ghid și avertisment pe parcursul întregii călătorii. THUMS - un software virtual pentru accidente, pe care l-am împărtășit cu toți producătorii de automobile pentru ca toți să poată beneficia de zero emisii și de zero accidente.
 • Viziunea zero accidente

  Pornind de la caracteristicile de siguranță deja cunoscute ale Toyota extindem aceasta cu o tehnologie de conducere autonomă. Rețeaua complexă de senzori ce înconjoară vehiculul - T-Mate menține vigilența și supraveghează constant împrejurimile mașinii. În acest mod, vrem să prevenim accidentele rutiere și consecințele tragice ce s-ar putea întâmpla.

 • T-Mate

  Prin intermediul T-Mate, introducem o serie de funcții interconectate care supraveghează tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. De la sonarul inteligent de vizibilitate până la asistența la parcare, de la monitorul de vedere panoramică până la sistemul pre-coliziune, aceste funcționalități echivalează cu prezența unui prieten alături de tine, oferind îndrumare și siguranță.

 • THUMS

  Toyota a creat un software digital avansat pentru a evalua impactul diverselor tipuri de coliziuni asupra corpului uman. Obiectivul principal este de a minimiza riscul de vătămare. Valoarea THUMS este atât de semnificativă încât o împărtășim cu toți producătorii de automobile pentru ca un număr cât mai mare de persoane să poată beneficia.

 • LQ

  O mașină care te răsplătește cu afecțiune - Toyota LQ folosește inteligența artificială pentru a ajusta experiența condusului după starea ta emoțională - în momente de agitație, iluminarea se adaptează pentru a induce calm, iar când oboseala se face simțită, iluminatul se ajustează pentru a-ți menține nivelul de vigilență. LQ are capacitatea suplimentară de a detecta pericolele rutiere din față pentru a evita accidentele.

Dincolo de zero

Află mai mult

Dincolo de emisii

Află mai mult

Dincolo de restricții

Află mai mult

Dincolo de bariere

Află mai mult

Dincolo de povești

Află mai mult