1. Toate modelele
  2. SUV & Crossover
Vreau să văd...

Descoperă Toyota SUV și Crossover

Toyota oferă SUV-uri și Crossover-uri versatile, ideale pentru viața modernă. Aceste vehicule, de la robustul Highlander la iconicul RAV4, oferă poziție înaltă de conducere și vizibilitate excelentă. Multe modele includ un sistem hibrid-electric eficient, pentru performanță superioară cu costuri și emisii reduse.

Descoperă gama Toyota de SUV-uri și Crossover-uri

Întrebări frecvente

SUV-urile și Crossover-urile reușesc să îmbine plăcerea condusului cu aventura, în timp ce oferă confort și versatilitate, aducând numeroase avantaje. Aceste vehicule sunt spațioase și asigură un nivel ridicat de siguranță, ceea ce le face extrem de funcționale. Sunt deosebit de interesante din punct de vedere al experienței de condus, cât și al deținerii, oferind tot ce-i mai bun din ambele aspecte.

SUV este prescurtarea de la „Sports Utility Vehicle" (Vehicul utilitar sportiv). Aceste mașini sunt mai înalte de la sol decât un hatchback tradițional sau o mașină de familie. Ele sunt adesea proiectate cu un stil robust și oferă opțiunea de tracțiune integrală.

Crossoverele au avantaje similare, dar se aseamănă mai mult cu mașinile obișnuite, atât în ceea ce privește dimensiunile, cât și caracteristicile de conducere.

Multe SUV-uri, inclusiv RAV4, vin cu opțiunea de a alege între tracțiunea pe patru sau pe două roți motoare. Ambele sisteme oferă avantaje distincte. Tracțiunea pe patru roți oferă o aderență superioară pe drumurile cu atașare redusă, în timp ce tracțiunea pe două roți este mai eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil.

Deși SUV-urile oferă multe dintre avantajele unui 4x4 tradițional,  acestea sunt mai potrivite pentru mediul urban și străzile sale, dar și pentru autostrăzile. Vehiculele 4x4 sunt extrem de rezistente, concepute pentru a face față condițiilor dificile pe orice tip de suprafață.

Gama de SUV-uri Toyota este extrem de vastă tuturor necesităților. De la elegantul C-HR cu cinci locuri la luxosul Land Cruiser, un vehicul încrezător de teren. Între acestea se regăsesc modelele Yaris Cross de oraș și popularele RAV4 și RAV4 Plug-in Hybrid cu eficiență și performanță remarcabilă.

În alegerea SUV-ului potrivit sunt importante detaliile cu privire la următoarele aspecte: tipul deplasărilor și numărul pasagerilor.  Atât Highlander, cât și Land Cruiser oferă locuri pentru șapte persoane și sunt pregătite pentru orice tip de drum, oricât de accidentat ar fi. Pe de altă parte, CH-R și Yaris Cross sunt ideale pentru deplasările urbane. Iar RAV4 este versatil tuturor provocărilor de pe traseu.