1. Discover Toyota
  2. Gazoo racing
  3. Toyota GR Supra
Vreau să văd...

NOUA EDIȚIE GR SUPRA JARAMA RACETRACK

Finisajul de culoare Horizon Blue metalizat a ediției GR Supra Jarama Racetrack impresionează puternic cu un nou design. Stilul inspirat din motorsport este accentuat de jantele din aliaj forjat de 19" negre mate și de capacele oglinzilor retrovizoare de exterior negre. Disponibile într-o ediție limitată de doar 90 de exemplare în Europa, acestea îmbină exclusivitatea cu motorul turbo de 3 litri.

BAZAT PE SENZAȚII

Motorul cu 6 cilindri în linie, amplasat în partea superioară a modelului Toyota GR Supra are toate elementele pentru simțuri. Fie că ești pe drumuri obișnuite sau pe pistele de curse, acest vehicul sportiv de înaltă performanță oferă 340 CP de la motorul de 3,0 litri pentru rezultate și senzații.

ADN-UL CURSELOR

De la pregătirea unei mașini de curse GT4 personalizate de client până la influența asupra piloților de curse, Toyota GR Supra poartă în sine întreg specificul curselor.

POVESTEA SUPRA

Supra este, cu siguranță, cel mai faimos nume în industria auto sport Toyota. Acesta își are rădăcinile până la Toyota 2000GT din anii '60, iar mai recent a contribuit la filmul și cultura populară. Supra a inspirat oamenii de diferite vârste din întreaga lume.