1. Toate modelele
 2. Toyota Yaris Cross
Vreau să văd...

Toyota Yaris Cross

Mai mult decât un SUV

Vezi broșura și prețul

Acceptă viața din plin

Toyota Yaris Cross, cu un design puternic și o poziție de condus îmbunătățită, modelul oferă o atitudine de adevărat SUV la o scară compactă.

Mereu în mișcare

Cu garda la sol ridicată și poziția de condus mai înaltă, Toyota Yaris Cross compact oferă încrederea necesară pentru a aborda cu succes orașul în orice condiții. Echipat cu o tracțiune integrală inteligentă, cu un interior spațios și versatil, acest model rezistă în satisfacerea cerințelor zilnice, asigurând o mobilitate constantă și o adaptabilitate pentru orice aventură.

Echilibrul fiecărei situații

Cu garda la sol ridicată și poziția de condus mai înaltă, compactul Yaris Cross îți oferă încrederea necesară pentru a aborda orașul în orice condiții. Cu o tracțiune integrală inteligentă, cu un interior spațios și versatil care rezistă excelent la cerințele zilnice, vei fi mereu în mișcare.

Spațiu pentru tine

Fie că ai nevoie de o mână de ajutor la cumpărături sau de mai mult spațiu pentru pasiunile tale, Yaris Cross este plin de soluții inovatoare. O ușă din spate cu acționare electrică activată cu piciorul oferă suport atunci când ai mâinile pline, în timp ce scaunele pliabile 40:20:40 și o planșă de încărcare flexibilă și inteligentă care poate fi reglată în înălțime și împărțită în două oferă spațiu sporit la cerere.

Întotdeauna conectat, niciodată sustras

Transformă fiecare călătorie într-o experiență plăcută și ușoară cu Toyota Yaris Cross. Sistemul multimedia avansat îți permite să transmiți liste de redare, să răspunzi la apeluri și să accesezi navigația fără a-ți distrage atenția de la drum. Bucură-te de confortul și tehnologia de vârf care fac fiecare drum mai relaxant și sigur.
 • Conectat în mișcare Noul ecran tactil multimedia de înaltă rezoluție de 9" și ecranul TFT de 7" fac condusul mai accesibil și mai sigur prin accesarea informațiilor importante despre călătorie. Include integrarea prin cablu a smartphone-urilor, precum Apple CarPlay și Android Auto, navigația cloud, muzica preferată și multe altele, toate printr-o singură conectare.
 • Fără stres Toyota Yaris Cross este proiectat pentru a-ți oferi siguranță și confort, transformând fiecare drum într-o călătorie plăcută și lipsită de stres. Indiferent dacă navighezi prin oraș sau explorezi trasee noi, Yaris Cross îți oferă încrederea și liniștea necesară pentru a te bucura de fiecare moment.
 • În sincronizare cu viața Toyota Yaris Cross îți oferă un nivel de confort și control care se adaptează perfect ritmului tău zilnic. Cu dotările sale avansate, poți pre-seta temperatura habitaclului pentru a te bucura de un ambient plăcut indiferent de vreme. Funcțiile de siguranță, precum blocarea și deblocarea automată a portierelor și pornirea luminilor de avarie, îți oferă liniștea necesară în orice călătorie. Confortul și siguranța sunt mereu la îndemâna ta cu Yaris Cross.

Pentru o călătorie mai sigură

 • Sistem de siguranță pre-impact (PCS)

  Sistemul de siguranță pre-impact poate detecta și poate ajuta să eviți coliziunile cu alte vehicule, pietoni și bicicliști. Sistemul avertizează șoferul prin alerte acustice si vizuale, prin sistemul de asistență la frânare. Dacă șoferul nu frânează în timp util, frânele se activează automat pentru a preveni sau atenua o coliziune. Este posibilă detectarea mașinilor, pietonilor, bicicliștilor și motocicliștilor. În plus, asistența la virare în intersecție și asistență la virarea de urgență oferă suport suplimentar șoferului în timpul zilei, oferind o siguranță mai mare la viraje în intersecții și la efectuarea manevrelor evazive.

 • Cruise Control Adaptiv (ACC)

  Sistemul păstrează o distanță minimă prestabilită față de autovehiculul din față. Dacă distanța începe să scadă, sistemul reduce viteza și dacă este necesar, acționează frânele și activează stopurile. Dacă modelul tău este dotat cu Sistem de asistență pentru recunoașterea indicatoarelor rutiere (RSA), acesta recunoaște limitele de viteză de pe traseul tău și îți sugerează ajustările necesare.

 • Sistem de monitorizare a unghiului mort (BSM)

  Sistemul de monitorizare a unghiului mort avertizează șoferul cu privire la orice vehicule pe care este posibil să nu le fi văzut în oglinzile laterale. Acest lucru este deosebit de util la depășire.

 • Alertă de trafic încrucișat în spate cu frânare automată (RCTAB)

  Atunci când dai cu spatele dintr-o parcare, acest sistem identifică orice vehicul care se apropie din stânga sau din dreapta, te avertizează și acționează frânele pentru a evita o coliziune.

 • Sistemul de Parcare Avansat Toyota Teammate

  Acest sistem controlează accelerația, direcția și frânarea pentru a vă ajuta să parcați în siguranță. Poate chiar să memoreze locurile de parcare preferate, care nu sunt definite de linii sau de obiecte adiacente. Acesta vine împreună cu sistemul Panoramic View Monitor (PVM), care combină imaginile de la patru camere pentru a crea o imagine de aproape 360° a împrejurimilor.

 • Sistemul de avertizare a scaunelor din spate (RSRS)

  Sistemul avertizează șoferul prin intermediul unui avertisment pe contorul din cabina de pilotaj în cazul în care un pasager sau un obiect este lăsat pe bancheta din spate atunci când părăsește mașina. În funcție de model, după blocarea autovehiculului, se activează luminile de avarie și un semnal sonor de avertizare.

Galeria Yaris Cross