1. Toate modelele
 2. Toyota Yaris Cross
Vreau să văd...

Toyota Yaris Cross

Mai mult decât un SUV

Vezi broșura și prețul

Acceptă viața din plin

Toyota Yaris Cross, cu un design puternic și o poziție de condus îmbunătățită, modelul oferă o atitudine de adevărat SUV la o scară compactă.

Mereu în mișcare

Cu garda la sol ridicată și poziția de condus mai înaltă, Toyota Yaris Cross compact oferă încrederea necesară pentru a aborda cu succes orașul în orice condiții. Echipat cu o tracțiune integrală inteligentă, cu un interior spațios și versatil, acest model rezistă în satisfacerea cerințelor zilnice, asigurând o mobilitate constantă și o adaptabilitate pentru orice aventură.

Echilibrul fiecărei situații

Cu garda la sol ridicată și poziția de condus mai înaltă, compactul Yaris Cross îți oferă încrederea necesară pentru a aborda orașul în orice condiții. Cu o tracțiune integrală inteligentă, cu un interior spațios și versatil care rezistă excelent la cerințele zilnice, vei fi mereu în mișcare.

Spațiu pentru tine

Fie că ai nevoie de o mână de ajutor la cumpărături sau de mai mult spațiu pentru pasiunile tale, Yaris Cross este plin de soluții inovatoare. O ușă din spate cu acționare electrică activată cu piciorul oferă suport atunci când ai mâinile pline, în timp ce scaunele pliabile 40:20:40 și o planșă de încărcare flexibilă și inteligentă care poate fi reglată în înălțime și împărțită în două oferă spațiu sporit la cerere.

Întotdeauna conectat, niciodată sustras

Transformă fiecare călătorie în experiențe plăcute și ușoare cu sistemul multimedia avansat Toyota Smart Connect. Transmite liste de redare, răspunde la apeluri și accesează navigația fără a-ți distrage vreodată atenția de la drumul din față.
 • Conectat în mișcare Noul ecran tactil multimedia de înaltă rezoluție de 9" și ecranul TFT de 7" fac condusul mai accesibil și mai sigur prin accesarea informațiilor importante despre călătorie, precum și despre integrarea fără fir a smartphone-urilor, inclusiv Apple Carplay și Android Auto, navigația cloud, muzica preferată și multe altele la un singur click.
 • Fără stres Toyota Smart Connect reduce stresul în fiecare călătorie. Acest sistem inteligent furnizează avertizări în timp real, bazate pe informațiile din comunitate, referitoare la accidente și radare de viteză, în plus, oferă navigație cu ghidare în timp real a traficului și actualizări ale hărților prin intermediul transmisiei pe cale aeriană.
 • În sincronizare cu viața În sincronie cu viața Oriunde mergi, păstrează controlul asupra lui Yaris Cross cu serviciile Toyota de control la distanță. Pre-setează temperatura habitaclului mașinii tale, blochează și deblochează portierele sau pornește luminile de avarie - toate acestea, fiind operate prin intermediul aplicației MyT pentru smartphone. Confort și control, totul în palma ta.

Toyota T-mate. Cu tine pentru o călătorie mai sigură

Pentru funcții de siguranță unice în clasa sa, Yaris Cross este construit cu T-Mate - partenerul tău util la volan. T-Mate este o serie de sisteme concepute pentru a veni în sprijinul tău și pentru a face șofatul mai sigur, fie că te afli pe autostradă, în oraș sau în parcare. T-Mate face în așa fel încât să fii mereu pe mâini sigure. Lista de mai jos prezintă o selecție a punctelor de atracție, descoperă întregul conținut T-Mate pentru Yaris Cross în configuratorul auto.
 • Sistem de siguranță pre-impact (PCS)

  Sistemul de siguranță pre-impact poate detecta și poate ajuta să eviți coliziunile cu alte vehicule, pietoni și bicicliști. Sistemul avertizează șoferul prin alerte acustice si vizuale, prin sistemul de asistență la frânare. Dacă șoferul nu frânează în timp util, frânele se activează automat pentru a preveni sau atenua o coliziune. Este posibilă detectarea mașinilor, pietonilor, bicicliștilor și motocicliștilor. În plus, asistența la virare în intersecție și asistență la virarea de urgență oferă suport suplimentar șoferului în timpul zilei, oferind o siguranță mai mare la viraje în intersecții și la efectuarea manevrelor evazive.

 • Cruise Control Adaptiv (ACC)

  Sistemul păstrează o distanță minimă prestabilită față de autovehiculul din față. Dacă distanța începe să scadă, sistemul reduce viteza și dacă este necesar, acționează frânele și activează stopurile. Dacă modelul tău este dotat cu Sistem de asistență pentru recunoașterea indicatoarelor rutiere (RSA), acesta recunoaște limitele de viteză de pe traseul tău și îți sugerează ajustările necesare.

 • Sistem de monitorizare a unghiului mort (BSM)

  Sistemul de monitorizare a unghiului mort avertizează șoferul cu privire la orice vehicule pe care este posibil să nu le fi văzut în oglinzile laterale. Acest lucru este deosebit de util la depășire.

 • Toyota Smart Connect - evenimente rutiere

  Sistem care avertizează despre pericolele locale, cum ar fi accidentele din apropiere sau suprafețele alunecoase, colectând informații de la alți șoferi și afișând alerte pe ecranul multimedia al vehiculului. În funcție de tipul de sistem multimedia echipat, pot fi semnalate, de asemenea, pericolele potențiale, contribuind la o îmbunătățire generală a siguranței în trafic.

 • Alertă de trafic încrucișat în spate cu frânare automată (RCTAB)

  Atunci când dai cu spatele dintr-o parcare, acest sistem identifică orice vehicul care se apropie din stânga sau din dreapta, te avertizează și acționează frânele pentru a evita o coliziune.

 • Sistemul de Parcare Avansat Toyota Teammate

  Acest sistem controlează accelerația, direcția și frânarea pentru a vă ajuta să parcați în siguranță. Poate chiar să memoreze locurile de parcare preferate, care nu sunt definite de linii sau de obiecte adiacente. Acesta vine împreună cu sistemul Panoramic View Monitor (PVM), care combină imaginile de la patru camere pentru a crea o imagine de aproape 360° a împrejurimilor.

 • Sistemul de avertizare a scaunelor din spate (RSRS)

  Sistemul avertizează șoferul prin intermediul unui avertisment pe contorul din cabina de pilotaj în cazul în care un pasager sau un obiect este lăsat pe bancheta din spate atunci când părăsește mașina. În funcție de model, după blocarea autovehiculului, se activează luminile de avarie și un semnal sonor de avertizare.

Galeria Yaris Cross