1. Toate modelele
  2. Off-road & Pick-up
Vreau să văd...

Descoperă Toyota Off-road & Pick-up

În căutarea unui vehicul pentru aventură? Automobilele 4x4, precum legendarul Land Cruiser din 1951 sau modernul pick-up Hilux, sunt robuste și fiabile, proiectate pentru a face față provocărilor zilnice și terenurilor dificile. Cu motoare puternice și tracțiune 4x4, ele se evidențiază în condiții grele și pot tracta încărcături impresionante. Pentru un vehicul care combină serviciu și viața de familie, aceste modele sunt idealul.

Descoperă gama Off-road & Pick-up

Întrebări frecvente

Vehiculele 4x4 se remarcă prin construcția lor robustă și prin capacitatea excelentă în off-road. Caracteristicile date asigură îndeplinirea sarcinilor de lucru și explorarea zonelor fără asfalt. Deși sunt la fel de performante indiferent de vreme și tipul terenului, SUV-urile se evidențiază prin ușurința condusului, eficiență sporită și greutate redusă, oferind o experiență mai plăcută ca a unei mașini obișnuite.

SUV-urile bazate pe camioane au un cadru robust pe care este montată caroseria, făcându-le corespunzătoare off-road-ului și încărcăturilor grele. În schimb, SUV-urile bazate pe autoturisme au o structură care combină caroseria și cadru pentru a obține o eficiență superioară în consumul de combustibil, confort și caracteristici de conducere pe șosea.

Da, deși ambele sisteme permit motorului să acționeze toate cele patru roți, pentru o tracțiune cu 50% mai mare decât un vehicul cu tracțiune pe două roți, acestea funcționează în moduri diferite. Tracțiunea integrală blochează împreună punțile față și spate pentru o aderență impresionantă în condiții dificile și nu este destinat utilizării pe șosea, deoarece poate afecta confortul și manevrabilitatea ușoară. Tracțiunea integrală permite roților să se rotească la viteze diferite, ceea ce o face mai potrivită pentru utilizarea pe șosea, în special în timpul virajelor.

Nu neapărat, aceleași calități care le fac o alegere excelentă pentru off-road pot fi la fel de utile pe asfalt. Ploaia, zăpada, gheața și noroiul pot reduce drastic aderența, iar în astfel de condiții, aderența și tracțiunea excelente ale unui vehicul 4x4 se vor dovedi de neprețuit. Poziția înaltă de conducere și construcția robustă oferă un sentiment de liniște și siguranță pe orice tip de suprafață, de la drumuri forestiere la străzile din oraș.

Nu neapărat, deși aceste vehicule sunt rezistente, ele utilizează tehnologie avansată de propulsie pentru a îmbunătăți eficiența și a reduce emisiile de CO2. În plus, costurile de service sunt comparabile cu cele ale unui autoturism obișnuit, iar planurile de service Toyota oferă prețuri flexibile, asigurare împotriva inflației și o liniște sufletească.

Care sunt necesitățile tale? Land Cruiser este potrivit pentru familie și deplasările indiferent de loc și timp, fiind disponibil în variantele cu trei și cu cinci uși și până la șapte locuri. Legendarul Hilux oferă fiabilitate la orice destinație, fie în deplasări cu familia sau în interesele de serviciu.