1. Discover Toyota
  2. Made in Europe
Vreau să văd...

Produs în Europa

Află despre istoria, operațiunile și activitățile noastre europene mai amplu
Activitățile noastre europene se extind în fiecare regiune a continentului. Acestea includ fabrici de producție, centre logistice, întreprinderi de vânzări și marketing, facilități de cercetare și dezvoltare, centre de formare și proiectare, precum și o prezență de clasă mondială în domeniul sporturilor cu motor, dar și mii de comercianți cu amănuntul locali.
  • Deși povestea noastră europeană a început în mod modest, cu un număr mic de vehicule importate în anii 1960, dar de atunci am investit și am depus eforturi pentru a transforma Europa în una dintre cele mai importante și dinamice piețe globale - nu doar pentru a vinde mașini, ci și pentru a le proiecta, ingineri și construi.
    Prima Toyota - Toyopet Crown - a sosit în Malta în vara anului 1960. 
  • Suntem conștienți că clienții europeni sunt printre cei mai exigenți și pretențioși privind calitatea și performanța. Acest fapt ne motivează și ne oferă oportunitatea de a evolua, iar experiența acumulată conferă un avantaj real în dezvoltarea vehiculelor pentru alte regiuni ale lumii. Astfel, angajamentul nostru de a satisface așteptările ridicate ale clienților europeni contribuie la consolidarea poziției noastre la nivel global.
    Salonul Auto de la Geneva din 2016, un moment semnificativ pentru Toyota, unde a avut loc premiera mondială a modelului Toyota C-HR. Această mașină a fost proiectată în Europa și construită integral în această regiune. 

CĂLĂTORIA NOASTRĂ EUROPEANĂ

Află mai mult

Europa în cifre

Află mai mult