1. Discover Toyota
 2. Gazoo racing
Vreau să văd...

Depășește limitele performanței

Timp de peste 60 de ani, am depășit limitele în motorsport, atât pentru mașini, cât și pentru oameni. Datorită tehnologiilor îmbunătățite și a soluțiilor din extremele competiției, TOYOTA GAZOO Racing continuă fabricarea mașinilor evoluate pentru sporturile cu motor prin atractivitatea și durabilitatea operațiunilor. De la tehnologiile hibride avansate la energia de hidrogen, îmbogățim sporturile cu motor durabil pentru a aduce bucurie și emoție fanilor și clienților noștri acum și în viitor.

Mai mult decât sport

Prin testarea în medii extreme de către profesioniști dedicați, echipa TOYOTA GAZOO Racing a obținut o performanță unică, câștigând în toate cele opt titluri posibile ale celor trei serii FIA la care a participat în acest sezon - Campionatul Mondial de Anduranță, Campionatul Mondial de Raliuri și Campionatul Mondial de Raliuri Raid. Experiența circuitului a fost reformulată pe trasee, de la dunele din deșert la străzile orașului, înfruntând propriile limite pentru vehicule mai eficiente. 

 • CAMPIONATUL MONDIAL DE RALIURI (WRC)

  Succesul compionatului dedicat producătorilor și titlurile de pilot și copilot au stabilit noi recorduri pentru echipa TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team. Kalle Rovanperä și Jonne Halttunen au înregistrat performanțe remarcabile în cadrul WRC pentru al doilea an consecutiv. Echipa este pregătită pentru noi etape provocatoare ale raliurilor mondiale cu GR Yaris Rally1 echipat cu tehnologia hibridă înaltă.

 • CAMPIONATUL MONDIAL DE REZISTENȚĂ (WEC)

  După obținerea celei de-a cincea victorii istorice consecutive la Le Mans 24 Hours și după ce a devenit prima dublă campioană mondială Hypercar în 2022, TOYOTA GAZOO Racing s-a aprofundat în inovație, îmbunătățind performanțele modelului GR010 Hybrid pentru noi aventuri din viitorului apropiat.

 • CAMPIONATUL MONDIAL DE RALIURI RAID (W2RC)

  TOYOTA GAZOO Racing a demarat spectaculos în W2RC print-o victorie în Raliul Dakar 2022. Echipa a fost condusă de Nasser Al-Attiyah și Mathieu Baumel, câștigând titlul inaugural W2RC și a adus gloria de producător câștigător W2RC către TOYOTA GAZOO Racing. Această reușită aparține modelului GR DKR Hilux T1+ creat pentru învinge.

 • GR86 - simțul GR

  Gama GR deschide calea scpre o lume fascinantă, experimentând adevăratul Waku-Doki. Stilul infuențat de TOYOTA GAZOO Racing al ușorului GR86 combină motorul boxer de 2,4 litri montat în partea din față cu manevrabilitatea agilă și captivantă a tracțiunii spate pentru o  emoție pură și o experiență dinamică la volan.

 • GR YARIS - încântare nesfârșită

  GR Yaris se diferențiază de modelele obișnuite, fiind dezvoltat în colaborare cu TOYOTA GAZOO Racing World Rally Team și construit în lumea raliurilor pentru a transpune tehnologia și experiența din motorsport pe șosea. Bucuria deosebită a fiecărei călătorii este susținută de caroseria ușoară, de motorul turbo de 1,6 litri și  sistemului avansat de tracțiune integrală GR-FOUR.

 • TOYOTA GR SUPRA - sentiment

  După o pauză de 17 ani, celebrul Supra revine triumfător în vârful gamei GR. Prin dezvoltările TOYOTA GAZOO Racing, acest automobil sport este esență pură cu o distribuție echilibrată a greutății 50/50, un sistem de tracțiune spate și motoare captivante, oferă o combinație dintre putere și agilitate atât pe drumurile publice, cât și pe circuite.

Atitudine în fiecare detaliu

Descoperă gama GR SPORT. Inspirată de TOYOTA GAZOO Racing pentru a introduce stilul în viața zilnică.
Descoperă GR SPORT

Evenimente locale

Copiile și imaginile vor fi actualizate de către CNMS în funcție de inițiativele locale.
Descoperă

Jocul a început

Prin intermediul e-motorsports, o nouă generație de pasionați din lume se pot conecta cu evenimentele noastre captivante de motorsport și cu vehiculele noastre sportive - fie că își propun să înfrunte cronometrul în cadrul eSports WRC sau să se bucure de lupte în TGR GT Cup la nivel global. Acești jucători au un rol esențial la dezvoltarea mașinilor tot mai performante.

(copia și imaginile urmează să fie actualizate de către NMSC's)

Descoperă e-motorsports

Pasiune dincolo de traseu

Colecția TOYOTA GAZOO Racing are o gamă variată de vehicule pentru fiecare amator de adrenalină. Fie că ești pasionat de competițiile noastre din WEC și WRC sau te impresionează seria GR fără limite. Acum este momentul să-ți dezvălui adevăratele culori.
Descoperă colecția