1. Discover Toyota
 2. Dincolo de zero
 3. Mobility
Vreau să văd...

Descoperă o lume mai bună dincolo de restricții

Când ai libertatea de a te deplasa, toate posibilitățile devin accesibile - depunem eforturi pentru a crea o lume în care fiecare individ se bucură de mobilitate. De aceea, susținem Jocurile Olimpice, cât și cele Paralimpice 2018-2024. O gamă imensă de soluții noi mobile va fi prezentată la Paris în 2024. Printre aceste inovații se remarcă un robot de asistență umană, conceput pentru a sprijini persoanele cu dificultăți în deplasare. Evidențierea i-Ride - un vehicul electric deosebit ce conferă un plus de distracție în experiența de mobilitate a utilizatorilor de scaune cu rotile. În plus, KINTO completează gamă de opțiuni, oferind o experiență fluentă și adaptabilă în utilizarea diferitelor moduri de transport, de la partajarea de autovehicule la abonamente flexibile pentru mașini.
 • C+Walk T

  Compact, electric și ușor de manevrat, C+Walk T reprezintă o soluție pentru sprijinirea călătoriilor urbane ușoare și sigure. Indiferent de poziția în care vă aflați - în picioare, așezați sau în scaun cu rotile - acest vehicul ecologic alimentat de baterii este gata să transforme experiența deplasării într-un moment plin de distracție  pentru toți.

 • Robot de asistență umană

  Sistemul de asistență umană Toyota depășește limitele mobilității, aducând un sprijin semnificativ celor care au nevoie de ajutor zilnic, promovând astfel o viață mai independentă. Echipat cu capacitatea de a se mișca autonom, acest sistem răspunde constant la o varietate de sarcini vocale și comenzi pe tabletă, conform solicitărilor utilizatorului.

 • Accessible People Mover

  Un alt mod prin care vrem să depășim emisiile zero este prin susținerea celor cu mobilitate limitată. People Mover - un vehicul accesibil a fost creat pentru persoanele în vârstă, cu dizabilități, femei însărcinate și familii cu copii mici pentru a putea accesa transportul public, bucurându-se de libertatea mișcării.

 • i-Ride

  Automobilul electric i-Ride în scaun cu rotile este controlabil printr-o manetă. Design-ul inovator al scunelor și conducerea automată atribuie împreună o mobilitate îmbunătățită, confort și siguranță utilizatorilor.

 • i-Road

  Tehnologia avansată și inovatoare „Active Lean” permite ca Toyota i-Road să fie ușor de condus, distractiv și logic, oferind un acces larg în zonele urbane. Acest fapt, contribuie la reducerea traficului și a poluării.

 • T-HR3

  Un alt produs inovator este T-HR3 - un dispozitiv umanoid care aduce o notă de distracție, dar îndeplinește scopuri serioase. Prin abilitatea sa de a imita cu precizie mișcările umane, T-HR3 sprijină medicii și pacienții în diverse situații, facilitând intervențiile medicale la distanță, inclusiv în contexte de risc vieții.

 • E-Care

  Toyota E-Care extinde libertatea de mobilitate, furnizând control virtual și servicii medicale pentru cei cu mobilitate redusă, asigurând evaluări și îngrijiri medicale în locațiile comode pentru aceștia.

 • KINTO

  KINTO extinde conceptul de „Dincolo de emisii zero", fiind o soluție unică pentru orice nevoie de mobilitate. De la folosirea transportului public, de închirierea de automobile sau de adoptarea unor abonamente flexibile, KINTO asigură o experiență impecabilă a mobilității, facilitând călătoriile către și dinspre orice destinație.

Dincolo de zero

Află mai mult

Dincolo de emisii

Află mai mult

Dincolo de așteptări

Află mai mult

Dincolo de bariere

Află mai mult

Dincolo de povești

Află mai mult