1. Toate modelele
  2. Commercial Vehicles
Vreau să văd...

Descoperă mașinile utilitare Toyota

Automobilele comerciale Toyota, de la furgonete versatile ca Proace și Proace City, la puternicul pick-up Hilux, sunt concepute pentru a răspunde unei game variate de nevoi. Aceste vehicule, echipate cu tehnologie avansată de siguranță și confort, oferă eficiență în sarcini, tractare excelentă și performanță pe teren dificil.

Descoperă gama de mașini utilitare Toyota

Întrebări frecvente

LCV sau vehicule comerciale ușoare reprezintă un tip de furgonete și camionete de dimensiuni mici și medii utilizate în scopuri private, cât și comerciale. Acestea sunt practice și foarte versatile, dar și foarte ușor de condus.

Nu este necesar, însă există reguli privind greutatea maximă a încărcăturii, vehiculele utilitare pot fi conduse de orice persoană care deține un permis de conducere standard. Vehiculele comerciale cu încărcături mai grele necesită un permis specializat conform greutății.

Da, sunt disponibile. Modelul compact Proace City are o lungime de 4,4 m, dar dispune de un spațiu de încărcare mare, de 1,8 m, iar Proace Long Panel Van de 5,3 m oferă o lungime de încărcare vastă de 2862 mm - sau 4026 mm cu Toyota Smart Cargo.

Da, Toyota oferă și modele electrice, de la Proace City Electric până la Proace Electric de dimensiuni mari, disponibil cu baterii de 50 kWh și 75 kWh se regăsesc diferite vehicule electrice utilitare potrivite afacerilor, indiferent de mărime și cerințele acestea.

Vânzări corporative

Fii sigur că iai cea mai bună decizie! Contactează-ne, apelând numărul: (+373) 79 403 128 și discută cu „Managerul Vânzări Corporative” – Maximilian Gutahov.
Lista de contacte