1. Proprietari
 2. Maintenance, Servicing, MOT
 3. Walk around check
Vreau să văd...

Verificare Pas cu Pas: Asigură-ți Călătoria

Când vizitezi un Reparator Autorizat Toyota, ne propunem să oferim un serviciu profesionist și transparent în care poți avea încredere de fiecare dată. Verificarea Pas cu Pas este o inspecție gratuită a stării mașinii tale.

Complet gratuit

Înainte de a efectua orice servicii sau reparații la solicitarea ta, consilierul de service de la Reparatorul Autorizat Toyota va efectua o inspecție gratuită a stării mașinii tale.

Garantează siguranța și performanța

Asigură-te că Toyota ta funcționează la nivelul pe care îl aștepți și te menține în siguranță pe drumuri.

Raportare completă

Primește un raport detaliat despre starea mașinii tale, cu o explicație clară a prețului și a timpului necesar pentru orice lucrări necesare.
 • După efectuarea Verificării Pas cu Pas, vei primi un raport scris privind următoarele elemente ale mașinii tale:

  • Starea și potrivirea covorașelor de podea - O inspecție pentru a se asigura că covorașele nu interferă cu funcționarea pedalelor mașinii tale;
  • Starea parbrizului - Recomandări privind orice zgârieturi sau ciobituri care trebuie monitorizate sau reparate;
  • Starea ștergătoarelor de parbriz și mecanism - Inspecție pentru a se asigura că nu există judder, sărituri sau dungi pe ecran.
  • Starea anvelopelor - Inspecția fiecărei benzi de rulare a anvelopelor pentru a te asigura că obții aderența corectă și distanța de frânare potrivită pe drum.
  • Starea caroseriei - Inspecție pentru a te informa cu privire la orice zgârieturi.
  • Starea tuturor luminilor - Toate luminile vor fi inspectate pentru a se asigura că funcționează corect.

  Acest raport complet va detalia starea mașinii tale cu o explicație completă a zonelor evidențiate, împreună cu un rezumat al lucrărilor necesare și costurile și termenele implicate.