1. Toate modelele
  2. Toyota Proace City
Vreau să văd...

Toyota Proace City

Vezi broșura și prețul

Pregătit pentru orice provocare 

Ajutăm companiile să ofere produsele și serviciile necesare pentru a rămâne în permanentă mișcare. Află mai multe despre modul în care îți putem ajuta afacerea.

01

Susținem nevoile afacerii tale

Oferim o gamă dedicată de produse, vehicule comerciale și servicii pentru a oferi suport și încredere nevoilor tale
02

Mai mult decât un vehicul comercial

Ne bazăm pe principiul calității, asistenței și siguranței depline. Toyota Professional este un partener pe care te poți baza.
03

Unelte potrivite pentru această activitate

Întotdeauna vom încerca să găsim cele mai bune instrumente pentru fiecare lucrare și vom oferi un nivel de servicii care nu te va dezamăgi niciodată.

Pur și simplu practic

Proace City preferă mediul urban grație dimensiunilor sale compacte.  Încărcătura ta va fi întotdeauna accesibilă, cu posibilitatea de a alege între portierele pivotante spate sau hayonul care se ridică; iar ușile cu deschidere laterală pot fi montate pe ambele părți.  

 

 

 

Zona confortabilă la locul de muncă

Datorită spațiului din habitaclu, lider în clasa sa, un tablou de bord bine organizat și scaunele care oferă suport, Proace City este conceput pentru a oferi confort oricât de mult timp ai sta la volan.  De asemenea, scaunul din mijloc față, rabatabil inteligent, creează o suprafață de lucru la îndemână, ideală pentru laptopuri și tablete, în timp ce spațiul de depozitare de sub scaun găzduiește toate lucrurile esențiale, la adăpostul privirii.

Spațiu suplimentar necesar

Proace City oferă o gamă largă de amenajări interioare pentru a satisface nevoile fiecărei meserii.