1. Toate modelele
 2. Noua Toyota C-HR
Vreau să văd...

NOUA TOYOTA C-HR

Diferențiază-te

Lansarea modelului original Toyota C-HR a reprezentat un moment de cotitură atât pentru Toyota, cât și pentru segmentul european C-SUV. A fost o adiție radicală pe o piață extrem de competitivă, marcând o diferență față de designul convențional al SUV-urilor, cu un design dramatic, cu muchii ascuțite, mai apropiat de aspectul coupé-urilor sport contemporane.
 • 1.8 Hybrid

  Capacitate cilindrică
  1 798 cm3
  Putere maximă
  72 kW și 140 C.P.
  Consum combustibil*
  De la 3,8 l/100 km/h
  Accelerație 0–100 km/h
  9,9 sec
 • 2.0 Hybrid

  Capacitate cilindrică
  1 987 cm3
  Putere maximă
  112 kW și 197 C.P.
  Consum combustibil*
  De la 3,5 l/100 km
  Accelerație 0–100 km/h
  De la 7,9 sec

Design Remarcabil

Noul C-HR își menține silueta emblematică, acum mai îndrăzneață cu detalii care captează priviri. Designul părții frontale anticipează viitorul design Toyota, iar cu jantele de până la 18 de inch și opțiunile de vopsire bi-ton, tu vei fi mereu în centrul atenției.

Interior Redefinit și Inovator

Interiorul noului C-HR îmbină eleganța cu tehnologia, creând un spațiu generos unde fiecare element este la îndemâna ta. Utilizarea crescută a materialelor reciclate și a celor fără origine animală subliniază angajamentul Toyota către sustenabilitate.

Tehnologie la Superlativ

Experimentează conectivitatea avansată cu noul sistem de cheie digitală și iluminarea ambientală personalizabilă. Lumea ta digitală se integrează perfect cu C-HR, oferindu-ți control total și o experiență de conducere fără efort.

Performanță Electrizantă

Alege din gama de propulsoare electrificate, incluzând variante hibride de 1.8 litri cu 140 C.P. și 2.0 litri cu 197 C.P. Fiecare călătorie devine o aventură dinamică, cu emisii minimizate, în linie cu viziunea Toyota pentru un viitor sustenabil.

Siguranță Avansată

Cu pachetul Toyota Safety Sense, fiecare drum devine mai sigur. De la suprimarea accelerării la asistența proactivă la conducere, C-HR este echipat pentru a te proteja și a-ți oferi liniște sufletească. În plus, ai opțiunea de a alege între o versiune cu tracțiune față și una cu tracțiune integrală, oferindu-ți flexibilitatea de a adapta vehiculul la nevoile tale specifice de condus.
Noua generație Toyota C-HR ridică calitatea și statutul predecesorului său la un nivel superior, cu un design avangardist, tehnologii avansate și o gamă de propulsii hibride, cu putere mărită, o conducere mai plăcută și capacități extinse de conducere.
De asemenea, consolidează angajamentul Toyota față de Europa: noul model a fost conceput în Europa, având în minte în mod ferm clienții europeni, și este construit exclusiv în Europa, inclusiv asamblarea unităților sale de baterii de înaltă tensiune.
 • 1.8 Hybrid

  Cuplu maxim
  142 Nm / 3 600 rpm
  Tip tracțiune
  față
  Viteză maximă km/h
  175 km/h
  Emisii de CO2
  De la 85 g/km
 • 2.0 Hybrid

  Cuplu maxim
  188 Nm / 4 400 - 5 200 rpm
  Tip tracțiune
  față - 2WD / integrală - AWD-i
  Viteză maximă km/h
  180 km/h
  Emisii de CO2
  De la 79 g/km
Sistemul de iluminare ambientală Toyota C-HR oferă o gamă largă de culori – o alegere de până la 64 – pentru a introduce opțiuni pentru iluminarea interioară directă și indirectă pentru a reflecta mediul cabinei – rece sau cald – sau ora din zi. A fost conceput un program de 24 de nuanțe schimbătoare, sincronizate cu trecerea fiecărei ore pentru a trece de la tonuri luminoase de dimineață la unele mai relaxante seara.

Schema de iluminare va ajuta, de asemenea, la îmbunătățirea siguranței: avertizările audibile și vizuale ale sistemului Safe Exit Assist vor fi întărite de schimbarea iluminării interioare în roșu, pentru a avertiza despre deschiderea unei uși atunci când există un risc de coliziune cu traficul sau bicicliștii care se apropie din spate. Toyota C-HR este primul model Toyota care beneficiază de aceste extensii ale funcționalității iluminării ambientale.

Vezi broșura și prețul

Comparativ cu predecesorul său, noua mașină are dublul conținutului de plastic reciclat – utilizat în mai mult de 100 de piese diferite. Acestea includ un nou material textil pentru tapițeria scaunelor, fabricat din sticle PET reciclate.

Bara de protecție este formată dintr-un nou material de rășină care este colorat în prealabil în matriță – o inovație care se așteaptă să economisească sute de tone de CO2. Au fost realizate economii suplimentare prin adoptarea unui nou proces automatizat de vopsire utilizând vopsele pe bază de apă și prin utilizarea unui nou material, ca alternativă la piele pentru acoperirea volanului.

Galeria Toyota C-HR