1. Buy & Offers
 2. Vânzări Corporative
Vreau să văd...

Oferte corporative

Cel mai simplu drum spre Toyota perfectă

De ce să alegi Toyota ca partener pentru flota ta?

Dezvoltă-ți afacerea cu un partener de încredere: noi oferim automobile fiabile la condiții avantajoase, esențiale pentru flota ta. Prin parteneriatul cu Toyota Chișinău „Continent”, vei accesa un program de loialitate și beneficii suplimentare, incluzând un manager personal pentru consultanții și oferte personalizate, plus asistență completă în gestionarea documentației.

Valorizăm timpul și deciziile tale, oferind avantaje clare ale colaborării cu noi:

 • TRADE-IN

  Nu mai trebuie să pierzi timp în căutarea cumpărătorilor pentru vânzarea automobilelor cu parcurs. Datorită programaului de Trade In, putem calcula costul autovehiculelor noi, luând în cacul evaluarea mașinilor cu rulaj.

 • ASIGURĂRI ȘI SOLUȚII FINANCIARE

  Printre partenerii de încredere a companiei - Toyota Chișinău „Continent”, se regăsește o listă impunătoare de bănci comerciale, instituții financiare și companii de asigurări, care vor găsi cea mai potrivită opțiune pentru interesele și posibilitățile tale.

ALTE BENEFICII

 • Suport pentru alegerea modelului potrivit, în corespundere cu necesitățile individuale;
 • Prioritatea livrărilor în procesul de comandare a autoturismelor;
 • Program special pentru lucrările tehnice realizate în autoservice;
 • Acordarea priorității la programarea vizitei în cadrul service-ului autorizat;
 • Program de asistență rutieră 24/24 - Toyota Assistance;
 • Oferirea unui automobil de curtuoazie pentru cazurile în care reparația necesită o perioadă mai lungă de timp;
 • Prețuri avantajoase pentru întreținerea tehnică a autovehiculelor;
 • Garanție completă din partea producătorului.

Dat fiind faptul că, personalul din cadrul autoservice-ul Toyota Chișinău „Continent” este înalt calificat, iar echipamentele moderne permit efectuarea lucrărilor de întreținere și reparație într-un termen scurt, orice intervenție tehnică nu va implica costuri și eforturi suplimentare.

Suntem interesați în a construi relații pe durată cu parteneri de încredere, astfel, încât vom depune tot efortul pentru o cooperare eficientă.

Pentru ca tu să fii sigur că faci cea mai bună alegere, îți vom prezenta un exemplu de calcul pentru întreținerea unui automobil:

Fii sigur că iai cea mai bună decizie

Contactează-ne, apelând numărul: (+373)79403128 sau lasă-ne un mesaj la adresa: corporate@continent.toyota.md și discută cu Managerul de Vânzări Corporative – Maximilian Gutahov.

Toyota – împreună cream istorii de succes.