1. Proprietari
 2. Maintenance, Servicing, MOT
 3. Verificare de primăvară
Vreau să văd...

Verificare de primăvară

Descoperă cele mai bune practici pentru a pregăti mașina ta de primăvară
Dacă automobilul tău încă nu a trecut revizia generală, este cazul să te grăbești. Odată cu venirea sezonului cald, autoturismul are nevoie de o atenție specială. Iată de ce, te invităm să-ți programezi vizita la service-ul autorizat Toyota Chișinău „Continent”, în cadrul căreia vom verifica minuțios starea mașinii de după sezonul rece, și anume:
 • SISTEM DE FRÂNARE

  Pe timpul iernii, sistemul de frânare este unul dintre cele mai solicitate, fapt ce poate provoca o uzură excesivă a plăcuţelor de frână. Iată de ce, odată cu venirea primăverii, acestea trebuie verificate, iar odată ce sunt uzate, recomandăm să fie schimbate.

 • STARE BATERIE

  Temperaturile scăzute din timpul iernii suprasolicită acumulatorul mașinii. De aceea, vom verifica dacă bornele acestuia nu sunt oxidate și dacă bateria funcționează în mod normal. În cazul în care vei avea nevoie de un acumulator nou, îți vom propune altul în loc. 

 • STARE ȘTERGĂTOARE

  Pe parcursul sezonului rece, lamelele se uzează mai rapid din cauza noroiului și amestecului de substanțe antiderapante pe care celelalte mașini îl aruncă pe parbriz. Dacă lamelele vor începe a lăsa sau vor fi ciupite, îți vom recomanda să le schimbi.
 • STARE LICHIDE

  Este extrem de important să verifici starea lichidului de frânare și de servodirecţie, lichidul de parbriz, uleiul de motor și cel de la cutia de viteze. Dacă unul dinte acestea vor necesita a fi schimbate, suplinite sau adăugate, fii sigur că service-ul autorizat Toyota în Moldova te va asigura cu unele de calitate.
 • ANVELOPE DE IARNĂ

  Nu se recomandă să circuli cu anvelope de iarnă în timpul sezonului cald, acestea se vor uza excesiv. În plus, siguranța acestora va scădea drastic. Astfel, odată cu venirea sezonului cald, recomandăm schimbul de anvelope.
Beneficiază acum de un preț special de 728 MDL pentru verificarile menționate mai sus. Iar pentru ca ne pasă nu doar de siguranța ta, ci și de timpul tău, te invităm să-ți programezi vizita la autoservice, apelând numărul (+373)22791466.

TOYOTA – SIGURANȚA TA CONTEAZĂ!

Ai mai putea fi interesat de