1. Proprietari
 2. Maintenance, Servicing, MOT
 3. Pregătire de iarnă
Vreau să văd...

Checklist de iarnă

Descoperă cele mai bune practici pentru a pregăti mașina ta pentru iarnă
Iarna se apropie cu pași rapizi și, dacă ești proprietar de Toyota, e timpul să te gândești la securitatea ta și a mașinii tale în această perioadă. Drumurile alunecoase și temperaturile scăzute pot pune la încercare orice vehicul. Dar noi suntem aici pentru tine, pregătiți să te ajutăm cu tot ce ai nevoie pentru a te simți în siguranță la volan.

CE TREBUIE SĂ FACI CA SĂ TE PREGĂTEȘTI PENTRU IARNĂ?

 • VERIFICĂ-ȚI ȘTERGĂTOARELE ȘI SOLUȚIA DE PARBRIZ

  Asigură-te că ștergătoarele sunt într-o stare bună și că rezervorul de spălare este plin.
 • ÎNLOCUIEȘTE BATERIA DACĂ ESTE VECHE

  Nu vrei să rămâi cu mașina oprită în zăpadă, nu-i așa?
 • ASIGURĂ-TE CĂ AI VERIFICAT NIVELUL ULEIULUI ÎN MOTOR

  Acest lucru te va ajuta să menții motorul lubrifiat la temperaturi scăzute.
 • INSPECTEAZĂ FRÂNELE ȘI ANVELOPELE

  Dacă simți că frânele nu sunt la capacitate maximă sau anvelopele sunt uzate, nu ezita să ne vizitezi. Mai mult, consideră schimbarea anvelopelor cu unele speciale de iarnă. Acestea oferă o aderență superioară pe drumurile reci, umede, cu zăpadă sau gheață, reducând distanța de frânare și sporind siguranța.
 • PĂSTREAZĂ UN KIT DE SUPRAVIEȚUIRE DE IARNĂ ÎN MAȘINĂ

  O jachetă reflectorizantă, o racletă, o lopată, semnale luminoase de avertizare pentru drum și o lanternă puternică sunt doar câteva dintre elementele esențiale. Ah, și nu uita să ai telefonul încărcat!

Toyota te susține

Ești pregătit să înfrunți iarna cu încredere, dar nu ești singur în această aventură. Echipa noastră de la Toyota Chișinău „Continent” este aici pentru a te susține. Indiferent dacă ai nevoie de sfaturi, servicii sau produse special concepute pentru iarnă, noi suntem gata să îți oferim soluția potrivită.
 

Te așteptăm să ne vizitezi pentru a te asigura că Toyota ta este pregătită pentru orice capriciu al iernii. Iar dacă te grăbești, avem și oferte speciale de iarnă pe care nu vrei să le ratezi! Vino pe str. Arborilor 17/1 sau apelează numărul 022791466 și beneficiază de o consultație gratuită cu unul dintre managerii noștri.

Toyota - siguranța ta este prioritatea noastră!