1. Proprietari
  2. Maintenance, Servicing, MOT
  3. Repair
Vreau să văd...

Reparații

Nimanui nu-i place să se gândească la posibilitatea unui accident. Dar acestea se pot întâmpla chiar și celor mai precauți șoferi. Dar dacă totuși ai parte de un accident sau o problemă, Service-ul Toyota Chișinău „Continent” este aici pentru a te ajuta să revii pe drum cât mai repede posibil.

Serviciu complet de reparații de la început până la sfârșit.

Serviciu complet de reparații după accident care restabilește mașina ta la condiția sa inițială, înainte de accident. Indiferent de problema cu care te confrunți, ai la dispoziție rețeaua de Reparatori Autorizați Toyota pentru a apela.

Simplu și ușor de utilizat

Un singur apel către Reparatorul Autorizat Toyota local este tot ce trebuie să faci pentru a începe procesul de reparație. O persoană cunoscătoare va fi desemnată ca punctul tău de contact pentru a gestiona întregul proces de reparație și chiar pentru a comunica cu companiile de asigurări, dacă este cazul.

Calitatea Toyota

Fiecare aspect al reparației va fi completat conform standardelor excepționale de calitate Toyota. Asta înseamnă că mașina ta îți va fi returnată la fel sigură cum era înainte de accident.

Un angajament pentru serviciu și expertiză

Cartea de reparații în caz de accident a Toyota se angajează să te susțină cu standarde excepționale de serviciu personal și expertiză tehnică. Poți avea încredere în Reparatorul Autorizat Toyota local pentru a face ca daunele să dispară.

Menținându-te informat

Cartea de reparații în caz de accident Toyota include promisiunea de a te ține informat și de a stabili o dată și oră fixă pentru returnarea mașinii tale. De asemenea, îți comunicăm imediat dacă este necesară o lucrare neprevăzută sau dacă reparațiile vor dura mai mult.

Atenție la detalii

Reparatorii Autorizați Toyota sunt bine-cunoscuți pentru meticulozitatea lor. Ei mențin geamurile închise pentru a preveni intrarea prafului în mașina ta, protejează scaunele și podeaua cu huse și nu lasă niciodată urme murdare pe vopsea. Detaliile contează.

Eficient și Fără Probleme

Singurul lucru pe care Toyota nu îl poate face este să întoarcă timpul înapoi și să prevină un accident. Totuși, dacă se întâmplă ce e mai rău, te poți baza pe Reparatorul Autorizat Toyota local pentru a te susține cu un serviciu eficient și fără probleme, care promite să readucă mașina ta la condiția inițială, de dinaintea accidentului.