1. Discover Toyota
 2. Made in Europe
 3. NMSC Marketing & Sales Companies
Vreau să văd...

Companii naționale de marketing și vânzări pentru companiile europene de retail

Descoperă NMSC-urile și despre piețele noastre europene.

Vehiculele noastre sunt vândute în toată Europa, dar promovarea și relațiile cu clienții diferă în fiecare țară. Companiile naționale de marketing și vânzări sprijină comerțul cu amănuntul și asigură comunicarea eficientă a fiecărei piețe.

Diversitatea culturală din Europa este o provocare pentru orice afacere din regiune, de aceea, companiile naționale de marketing și vânzări (NMSC) se concentrează pe diverse aspecte - cultura, limba și specificul afacerilor pentru servicii calitative oferite clienților. Cele 29 de NMSC-uri europene au o gamă largă de responsabilități la nivel național, inclusiv strategia de produs și de marketing, asistența tehnică, relațiile cu clienții, dar și dezvoltarea și susținerea rețelelor de parteneri cu amănuntul.

Aceste filiale acoperă 53 de țări, depășind granițele Uniunii Europene. Ele oferă sprijin pentru vânzătorilor retail în gestionarea relațiilor cu clienții și activităților de responsabilitate socială corporativă pentru a crea o imagine de marcă care să reflecte diferitele preferințe și gusturi ale consumatorilor europeni. Prin parteneriatul cu comercianții, aceste filiale contribuie la modelarea și îmbunătățirea modului în care operăm atât în fiecare țară, cât și ca o afacere paneuropeană eficientă. 

 • Comercianți cu amănuntul

  Certificatul expus ce către reprezentanța noastră atesta că dealerul Toyota a respectat cele 86 de standarde obligatorii și își asumă angajamentul de a menține consecvența și transparența în toate activitățile desfășurate.

 •  

  Această abordare va persista de la primul tău contact cu Toyota și va continua pe tot parcursul experienței tale. Rezultatul este liniștea sufletească - știind că vehicului de marcă va beneficia de îngrijire în conformitate de filozofia globală de protecție a mediului.

De ce Toyota este un dealer atât de special?

6 motive pentru care dealerul Toyota este mai bun

Indiferent dacă este o zi caniculară în Insulele Canare sau o zi friguroasă în Islanda, vei fi întâmpinat mereu cu căldură de unul dintre cei 3000 de dealeri Toyota și Lexus de pe continent.

Dar care sunt caracteristicile cheie ce diferențiază dealerii Toyota de ceilalți?

 • Dealerii Toyota și Lexus aproape de tine.
 • Rețeaua de dealeri Toyota în Europa.
 • Rețeaua de dealeri Lexus în Europa.

1. Angajament pentru reducerea impactului asupra mediului

Ca unul dintre cei mai importanți producători auto din lume, ne asumăm responsabilitatea de a contribui la protejarea mediului înconjurător. Aceasta depășește considerabil modul în care vehiculele noastre funcționează pe drumurile publice și presupune găsirea unor modalități ecologice și durabile de producere a vehiculelor, a întreținerii lor și a gestionării la finalul ciclului de viață.

Prin urmare, dealerul tău Toyota se va asigura că apele reziduale - o sursă de poluare în timpul service-ului, sunt colectate și tratate. Reguli similare se aplică în cazul uleiurilor, vopselelor, bateriilor și anvelopelor. De asemenea, se utilizează echipamente de recuperare / reciclare pentru reparațiile sistemelor de aer condiționat, astfel încât substanțele agresive mediului și stratului de ozon să nu fie eliberate în atmosferă.

2. Tehnicieni instruiți și perfecționați

Fiecare tehnician care lucrează la automobilul tău Toyota din cadrul reprezentației este absolvent al Academiei Toyota. Mecanicii sunt calificați ca profesioniști în domeniu ce înțeleg profund automobilul Toyota. Aceștea participă constant la cursuri de formare, fiind în pas cu inovația și actualitatea. Conoștințele lor s-au format ca rezultat al experienței de reparație a vehiculelor Toyota. 

3. Cunoștințe aprofundate despre hibrizi

Mașinile noastre hibride sunt definite de tehnologia înaltă care necesită competențe specializate de care dau dovadă tehnicienii Toyota. Echipa noastră de specialiști testează întreg sistemul hibrid al mașinii, întocmind la final un raport scris detaliat despre starea actuală a hibridului.

În acest fel, ești sigur că automobilul tău funcționează în conformitate și asigură performanțe. Vizionează acest video de prezentare pentru a cunoaște service-ul auto pentru hibrizii Toyota. Descoperă specificul verificării hibridului prin conexiunea unui computer avansat ce efectuează singur o mare parte din teste.

4. Pasiune pentru siguranță

Înainte ca echipa de service să efectueze orice intervenție solicitată, se va inspecta gratuit starea mașinii tale. Acest fapt garantează că vehiculul funcționează la un nivel înalt tehnic și sigur. După finalizarea operațiunii, vei primi un raport detaliat și explicit referitor la starea următoarelor componente:

 • Covorașele de podea - Siguranța lipsei de interferențe cu funcționarea pedalei autovehiculului tău.
 • Parbrizul - Indicații privind zgârieturile sau cioburile care necesită atenție sau reparații ulterioare.
 • Lamele și mecanismul ștergătoarelor de parbriz - Verificarea funcționării line și eficiente, fără șovăieli sau depuneri pe parbriz.
 • Anvelopele - Inspectarea benzilor de rulare pentru a oferi aderență și distanță de frânare adecvată.
 • Caroseria - Observații cu privire la eventuale zgârieturi sau imperfecțiuni.
 • Sistemul de iluminare - Evaluarea stării de funcționare a tuturor luminilor autovehiculului.
 • 5. Remedierea problemelor din prima încercare

  Toyota se bazează pe remedierea eficientă a problemelor încă de la prima intervenție. Aceasta nu este cea mai rapidă metodă pe termen scurt, dar la Toyota nu se acceptă soluții de scurtă durată. La apariția unei probleme la mașina ta suntem determinați să găsim o soluție completă și satisfăcătoare.

  Acest lucru demonstrează interesul nostru de a investiga detaliat orice problemă pentru a o esențializa și a putea identifica soluția potrivită. Nu suntem orientați către soluții rapide fără succes. Noi știm că după soluțiile noastre durabile, te vei bucura cu încredere de automobilul tău.
 • 6. Angajamentul originalității Toyota

  Atunci când la evaluare, se constată necesitatea unor piese auto noi, dealerul Toyota folosește doar piese originale de marcă. În acest fel nu se fac compromisuri, privind calitatea și rezistența. Poți avea încredere că piesele folosite au fost dezvoltate și produse exclusiv pentru mașina ta Toyota.