1. Discover Toyota
  2. Gazoo racing
  3. Toyota GR sport
Vreau să văd...

Gama Toyota GR SPORT

Descoperă noua gamă de automobile Toyota GR SPORT

Atitudine în fiecare detaliu

Inspirată de cursele TOYOTA GAZOO Racing, această gamă elegantă conferă o injecție de stil dinamic vieții de zi cu zi. Fiecare model este realizat cu prudență pentru a reda atitudine, combinând un exterior atletic unic cu un interior sportiv și caracteristici premium.

Design inspirat de sport


Fiecare model GR SPORT este conceput cu atenție pentru a oferi dotări de calitate superioară, atât la interior, cât și la exterior. Detaliile exterioare includ opțiuni variate de jante din aliaj cu finisaje prelucrate, o grilă frontală specială și culori elegante pentru caroserie, precum Dynamic Grey sau Ash Grey*, ambele completate de detalii Piano Black. În interior, suspensia și siglele distincte GR SPORT adaugă personalitate, iar volanul din piele perforată, discret îmbunătățit cu cusături roșii, conferă o senzație de sportivitate inconfundabilă.

*Sunt disponibile și alte culori.

Echipamente de înaltă calitate

Ansamblul de caracteristici premium ridică nivelul fiecărei călătorii cu GR SPORT. Fiecare model este dotat cu sistem de climatizare automat dual, cu geamuri de protecție, lumini LED și specificații complete de siguranță, inspirând încredere și confort la volan.

Bucuria de a conduce

Propulsat de sistemul hibrid, te vei bucura de o senzație înaltă de putere și accelerație cu un consum de combustibil și emisii de CO2 reduse de neegalat. Bazat pe platforma TNGA dezvoltată de Toyota, GR SPORT oferă un condus captivant și o manevrabilitate extraordinară, datorită poziționării reduse a centrului de greutate.

Iar opțiunea Hilux în GR SPORT cu un motor diesel puternic de 2,8 litri asigură capacități remarcabile, producând 204 C. P. DIN și un cuplu de până la 500 Nm.

GALERIA GR SPORT