1. Discover Toyota
 2. Dincolo de zero
 3. Corporate
Vreau să văd...

Descoperă o lume mai bună dincolo de bariere

Ne-am propus să depășim emisiile zero pentru ca produsele și serviciile noastre să aibă o contribuție bună pentru societate. De aceea, ne-am setat ca obiectiv să dezvoltăm produsele cu scopul de a îmbunătăți comunitățile, societatea și mediul ambiant. Inițiativa eco Toyota 2050 demonstrează angajamentul sustenabil în toate domeniile de activitate. Adoptăm Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale ONU printre care se numără și sprijinirea creșterii participării femeilor în industria tehnologică. Lucrăm, în același timp, pentru a crea o „societate a hidrogenului” în care mijloacele de transport și orașe întregi sunt alimentate de combustibil bazat pe hidrogen. Țintăm spre o lume mai bună - o lume dincolo de emisii.
 • Societatea de hidrogen

  Demararea unei societăți bazate pe hidrogen a avut loc prin lansarea modelului Toyota Mirai. Modelul dat depășește conceptul de emisii zero, deoarece emite doar apă pură. Aceasta este doar prima parte a planului nostru de introducere a energiei bazate pe hidrogen în toate domeniile societății. De la autobuze la bărci, de la camioane la stivuitoare, trecem dincolo de limita emisiilor zero, creând un sistem de transport mai silențios și mai curat care purifică aerului în timpul deplasărilor.

 • Woven City

  Pe lângă dezvoltarea vehiculelor cu bază de hidrogen, se conturează Woven City - un ecosistem urban integral conectat și alimentat de hidrogen. Acesta este un prototip a orașului ecologic de mâine, unde avantajele unui combustibil curat și abundent pot fi experimentate, servind drept sursă de inspirație pentru generațiile viitoare. Woven City - un laborator în mișcare pentru inovațiile de viitor.

 • Fetele STEM sunt viitorul

  Construirea unei societăți mai bune nu se referă doar la îmbunătățirea mobilității. Pentru un viitor mai echilibrat este importantă o reprezentare mai accentuată a genului în toate domeniile, inclusiv știința, tehnologia, ingineria și matematica. De aceea, Toyota acordă mentorat și instruire ca tinerele femei să participe la disciplinele științifice, contribuind astfel la promovarea ideilor și priorităților colective.

 • e - Palette

  Toyota revoluționează în transportul comercial cu noul concept de e-Palette. Această inovație este importantă în afaceri, ilustrând vehicule autonome cu un spațiu mobil adaptabil pentru a fi folosit ca salon de coafură, restaurant, sală de sport sau chiar cameră de hotel ambulant, imaginația este singura care limitează posibilitățile. e-Palette deschide căi antreprenorilor prin modalități inedite și ecologice de a ajunge la clienți.

 • Energy Observer

  Mobilitatea cu zero emisii găsește acum calea către oceanele lumii prin intermediul Energy Explorer. Această ambarcațiune alimentată cu hidrogen este propulsată de aceeași tehnologie a pilelor de combustie care se regăsește și în Toyota Mirai. Energy Explorer nu doar produce apă pură ca emisie, ci și generează propriul combustibil pe măsură ce navighează, utilizând energie solară pentru a transforma hidrogenul din apa mării într-o sursă de propulsie.

 • Toyota Caetanobus

  Caetanobus, un autobuz alimentat cu hidrogen care emite doar apă pură în zonele cu necesitate. Practic, acesta curăță aerului în mediul urban, asigurând în același timp transportul eficient al pasagerilor către destinațiile lor. Caetanobus merge dincolo, interacționând chiar și cu semafoarele din oraș pentru a modera viteza și a reduce aglomerația.

 • Jaxa Lunar Rover

  În colaborare cu agenția spațială japoneză, Toyota Lunar Rover dezvoltă alimentarea cu hidrogen, aducând emisiile zero pe o altă planetă, pe suprafața Lunii. Alimentat doar cu hidrogen și emițând apă curată, Toyota JAXA Lunar Rover este echipat pentru a parcurge distanțe extinse pe suprafața lunară, asigurând în același timp păstrarea mediului natural într-un ecosistem neexplorat.

 • Provocarea mediului 2050

  Ca o corporație globală, Toyota își asumă responsabilitățile cu seriozitate. De aceea, vom merge și mai departe în călătoria noastră către o lume cu emisii zero, menținând viziunea noastră de „dincolo de zero" pe termen lung și pe întreg lanțul de aprovizionare al producției noastre. Aceasta implică angajamente precise pentru atingerea zero emisiilor de CO2 ale vehiculelor noi, stilul de viață, procesele de fabricație și reducerea consumului de apă, toate până în 2050.

Dincolo de zero

Află mai mult

Dincolo de emisii

Află mai mult

Dincolo de restricții

Află mai mult

Dincolo de așteptări

Află mai mult

Dincolo de povești

Află mai mult