1. Discover Toyota
  2. Made in Europe
  3. ED2
Vreau să văd...

Sediul european de design Toyota ED2

Descoperă studioul nostru european de design
Designul este unul dintre cele mai apreciate caracteristici, astfel este important ca vehiculele să fie atrăgătoare estetic, confortabile în interior și de înaltă calitate în funcție de cerințele și nevoile clienților. Studioul european de design ED2 explorează noi idei pentru inovație în domeniul designului auto.
  • Nu doar construim mașini în Europa, ci le și proiectăm aici. 

    Centrul nostru european de proiectare ED2 este situat lângă Nisa, pe Coasta de Azur a Franței, fiind unul dintre cele patru studiouri pe care le deținem în întreaga lume.

  • ED2 - European Design Development a fost inaugurat în 2000 și se angajează în multiple sarcini de dezvoltare  a designului, cum ar fi exteriorul, interiorul și culorile, producția de modele și studiile de design. Echipa multinațională adaptează tendințele globale de design în modele atractive europenilor.

    Studioul și-a adus aportul la crearea mai multor vehicule remarcabile, inclusiv Yaris, Verso și Avensis originale. De asemenea, studioul s-a ocupat de dezvoltarea versiunii actuale Yaris și a noului crossover Toyota C-HR.

  • Designerii transformă visele în realitate.

Toyota Yaris

Află mai mult

Cum a proiectat ED2 modelul Toyota C-HR?

Află mai mult