1. Discover Toyota
  2. Made in Europe
  3. ED2
  4. The Toyota Yaris
Vreau să văd...

Toyota Yaris

Studioul nostru de design european are un rol semnidicativ în lansarea noului aspect Yaris din 2014 ca rezultat al unui efort deosebit, a operațiunilor de proiectare, dezvoltare și cercetare a produselor în Europa.

Scopul echipei ED2 a fost de a oferi mașinii un aspect diferit, atât în interior, cât și la exterior printr-o atracție emoțională puternică. În același timp, s-au asigurat că păstrează punctele forte consacrate, precum spațiul interior, calitatea durabilă și performanța eficientă. Noul design a impresionat prin aspectul frontal în formă de cruce, faruri LED subțiri și interpretarea barelor de protecție. Habitatctul este marcat de confort și senzații de conducere prin materiale noi, tapițerie și ornamente integrate.

Elvio D'Aprile, liderul programului de design exterior la ED2, a declarat: „Am căutat să ne diferențiem și să evităm stereotipurile, armonizând în același timp stilul general al tuturor versiunilor de motorizare. Faptul că întregul proiect s-a derulat în Europa a contribuit la rezultatul final. Prin colaborarea strânsă zilnică cu inginerii și cu echipa de planificare a produselor... am reușit încorporarea viziunii noastră încă de la primele idei până la versiunea finală a mașinii."