1. Toate modelele
  2. Toyota Proace City Verso
Vreau să văd...

Toyota Proace City Verso

Pentru călătorii practice și confortabile

Vezi broșura și prețul

Gata pentru afaceri

Indiferent dacă este folosit în scopuri profesionale sau pentru călătorii, Proace City Verso demonstrează o performanță remarcabilă. Având o combinație între emisii reduse și cea mai bună economie de combustibil din clasa sa, acesta aduce avantaje prin costuri de funcționare reduse.

Proiectare inteligentă, comoditate inteligentă

Scaunele rabatabile îți permit maximizarea spațiului pentru bagaje, în timp ce scaunele din al doilea rând, toate dotate cu sistemul ISOFIX, asigură protecția și confortul pasagerilor. Informațiile importante despre modul de conducere sunt afișate pe sistemul digital al șoferului.

 

 

Schimbă din nou și din nou

Schimbă-l, și schimbă-l din nou

Proace City Verso oferă o găzduire flexibilă, cu o capacitate de a transporta 7 persoane, atât modelele cu ampatament lung, cât și cele cu ampatament scurt, oferă două scaune individuale confortabile pe rândul al treilea, care glisează înainte și înapoi, oferind ajustarea echilibrului între spațiul pentru picioare și spațiul pentru bagaje.  Toate scaunele pasagerilor se pliază la nivel, inclusiv scaunul pasagerului din față, și îți maximizează considerabil capacitatea de transport.

 

O nouă zonă de confort

Toyota Proace City Verso va impresiona cu siguranță pe oricine. Având cotiere frontale atât pentru pasager cât și pentru șofer, numeroase spații de depozitare și un portbagaj cu deschidere pe verticală, acesta oferă practicitate și confort. 

 

Galeria Proace City Verso