1. Discover Toyota
  2. Made in Europe
  3. European HQ, R&D, and the training canters
Vreau să văd...

Toyota Motor Europe

Descoperă mai multe despre sediul nostru central european, centrul de formare, dezvoltare și cercetare

Toyota Motor Europe are în coordonare numeroase funcții pentru această regiune, precum vânzări, marketing, proiectare, cercetare și dezvoltare pentru viitoarele modele.

Toyota Motor Europe (TME) se află în centrul afacerilor noastre europene cu responsabilitatea principală de a gestiona vânzările și marketingul vehiculelor și pieselor Toyota și Lexus la nivel angro. Aceasta sprijină rețeaua de companii naționale de marketing și vânzări, precum și distribuitorii care se ocupă de vehiculele noastre la nivel național, asigurând calitatea Toyota la fiecare etapă.

De asemenea, TME garantează strategia de afaceri, orientând produsele, prețurile, operațiunile de marketing și vânzarea cu amănuntul spre piața locală. Rolul său a crescut cu extinderea funcțiilor europene de cercetare, dezvoltare și proiectare, inclusiv a centrului nostru tehnic de lângă Bruxelles și a studioului de proiectare ED2.

Influența sa a crescut semnificativ în conformitate cu viziunea globală Toyota anunțată de președintele, Akio Toyoda, TME are o responsabilitate specială pentru planificarea viitoarelor mașini de dimensiuni mici și medii. Cu sediul central la Bruxelles, TME este o afacere cu adevărat internațională, cu angajați de peste 60 de naționalități diferite.

Centrul de instruire Toyota

Centrul de instruire din Zaventem, lângă Bruxelles, este locul unde oferim training instructorilor de service și inginerilor din toate companiile noastre naționale de marketing și vânzări, precum și distribuitorilor din Europa. Acesta este în apropierea centrului tehnic și a sediului central european, funcționând din 1990 a oferit pe parcurs cunoștințe și abilități oamenilor pentru a instrui ulterior tehnicieni din țările lor.

Sediul Toyota Motor Europe HQ

Toyota Motor Europe s-a înființat în 2002 și gestionează vânzările angro și marketingul Toyota și Lexus în Europa, inclusiv în țările din afara Uniunii Europene, cum ar fi Rusia, Turcia și Kazahstan. Sediul central din Bruxelles, deschis în 1990, se ocupă de planificarea produselor, achiziții, calitate, planificarea vânzărilor, marketing, comunicare și inginerie de producție. Recent, compania a dezvoltat schimbări vizibile modelelor mici, precum Yaris și Corolla, în domenii precum cercetarea și dezvoltarea, designul și planificarea produselor.

Centrul tehnic Toyota

Centrul tehnic Toyota este amplasat în apropiere de Bruxelles și concentrează activități de cercetare și dezvoltare, de achiziții și inginerie de producție. Echipa de cercetare și dezvoltare lucrează la proiectarea caroseriei, grupului motopropulsor, șasiului și a componentelor electronice, desfășurând, de asemenea, teste pentru motoare, componente și materiale. Din anul 2011, centrul a beneficiat de un teren adiacent special destinat testărilor motoarelor și vehiculelor.

Află mai mult

Rolul centrului european de cercetare și dezvoltare pentru modelul Yaris

Accesează link-ul