1. Toate modelele
 2. Toyota RAV4
Vreau să văd...

Toyota RAV4

Adevăratul caracter de SUV

Vezi broșura și prețul

SUV

Pregătit pentru orice, Toyota RAV4 este combinația perfectă dintre caracterul robust al unui SUV și stilul elegant al unui model modern. În timp ce oferă un aspect urban distinct, combinația unică de cuplu ridicat și emisii reduse îl face, de asemenea, vehiculul  de ultimă generație „go anywhere” pentru a naviga pe străzile orașului sau pe drumurile de țară în orice condiții.
Ai încrederea că poți merge oriunde cu Toyota RAV4.

Satisfacerea necesităților cu o prezență substanțială

Multifuncțional și elegant, RAV4 este la fel de stilat pe cât este și practic. Proiectat în funcție de nevoile tale, vei găsi o multitudine de caracteristici care fac din condus o experiență de vis.

Design impresionant și atrăgător

Cu o prezență puternică și distinctă pe șosea, acest SUV cucerește cu detalii desăvârșite: de la faruri frontale elegante cu tehnologie LED până la lumini spate unice cu LED pentru a capta atenția tuturor. Indiferent dacă te afli în mediul urban sau în afara lui, poziția robustă a RAV4 demonstrează că acesta se simte la fel de bine în mediul urban, precum și în aventurile de la țară.

Libertatea stilului de conducere combinat cu puterea hibridă

Echipat cu un rezervor de combustibil și o baterie mai mare, care se încarcă automat în timpul șofatului, RAV4 oferă flexibilitatea necesară atât în mediul urban, cât și în afara lui.  Sistemul său de propulsie hybrid, care se încarcă de sine stătător, oferă o autonomie excepțională, raportată la toate avantajele energiei electrice.

Refugiu pentru relaxare

Modelul RAV4 are un design exterior puternic și un spațiu interior minuțios. Habitaclul impresionant este construit în jurul unei console centrale spațioase și a unui panou de instrumente modern. Stilul unic se combină cu tehnologia eficientă, oferind caracteristici inovatoare precum: încărcarea fără fir și un sistem audio JBL cu 9 difuzoare, personalizat pentru ascultarea playlisturi preferate. În același timp, tehnologia modernă implimentată permite conectarea la aplicațiile preferate prin integrarea perfectă a smartphone-ului datorită Apple CarPlay și Android Auto™.

Depășește așteptările cu tehnologia de vârf

În interiorul modelului RAV4, designul sobru și minimalist adăpostește o tehnologie inovatoare și strălucitoare. Descoperă consola centrală intuitivă în mijlocul unor spații de depozitare inteligent concepute, apoi conectează-te la navigație, divertisment și multe altele.
 • Ecran multimedia La interiorul modelului Toyota RAV4, șoferii vor găsi noul pachet multimedia, care oferă o gamă largă de funcții îmbunătățite de conectivitate și confort. Experimentează conectivitatea care îți schimbă jocul pe noul tablou de bord multimedia cu un ecran tactil de 10,5", la îndemâna ta. Integrează fără efort cele mai recente modele de smartphone-uri prin intermediul Apple CarPlay fără fir.
 • Panou digital de instrumente Aparatul de bord modernizat de 12,3", complet digital, din Toyota RAV4 îți permite să personalizezi stilul și conținutul în funcție de nevoile și preferințele tale. De asemenea, vei putea personaliza informațiile pe care dorești să le afișezi, astfel încât să creezi o formulă care să funcționeze pentru tine.
 • Siguranță Pentru funcții de siguranță excepționale, Toyota RAV4 este echipat cu o gamă variată de sisteme avansate care asigură protecția și confortul șoferului și pasagerilor. Aceste tehnologii sunt special concepute pentru a face șofatul mai sigur, indiferent dacă te afli pe autostradă, în oraș sau în parcare.

Cu tine pentru o călătorie mai sigură

Pentru funcții de siguranță unice în clasa sa, RAV4 este echipat cu o serie de sisteme avansate care asigură protecția și confortul șoferului. Aceste tehnologii sunt concepute pentru a face șofatul mai sigur, fie că te afli pe autostradă, în oraș sau în parcare.
 • Sistem de siguranță pre-impact (PCS)

  Sistemul de siguranță pre-impact detectează și ajută la evitarea coliziunilor cu alte vehicule, pietoni și bicicliști. Sistemul avertizează prin alerte acustice, vizuale și acționează frânarea automată. În plus, asistența pentru evitarea coliziunii în intersecții și situații de urgență oferă monitorizare în timpul zilei, atunci când manevrele de viraj sunt critice.

 • Cruise Control Adaptiv (ACC)

  Sistemul păstrează o distanță minimă prestabilită față de autovehiculul din față. Atunci când distanța scade, sistemul reduce viteza, acționează frânele și stopurile la necesitate. Dacă modelul este dotat cu sistem de asistență pentru recunoașterea indicatoarelor rutiere (RSA), acesta recunoaște limitele de viteză de pe traseu și sugerează ajustările necesare.

 • Sistem de monitorizare a unghiului mort (BSM)

  Sistemul de monitorizare a unghiului mort avertizează șoferul cu privire la orice vehicul pe care este posibil să nu-l fi văzut în oglinzile laterale. Acest lucru este deosebit de util în depășiri.

 • Alertă de trafic încrucișat în spate cu frânare automată (RCTAB)

  Alerta de trafic încrucișat în spate cu frânare automată se activează la mersul cu spatele dintr-o parcare, acest sistem identifică orice vehicul care se apropie din stânga sau din dreapta, te avertizează și acționează frânele pentru a evita o coliziune.

 • Monitor cu vedere panoramică (PVM)

  Este mai ușor și mai sigur să parchezi cu acest sistem care combină imaginile de la patru camere pentru a crea o vedere de aproape 360° a împrejurimilor.

 • Sistemul de avertizare a scaunelor din spate (RSRS)

  Sistemul avertizează șoferul prin intermediul unui avertisment pe contorul din cabina de pilotaj în cazul în care un pasager sau un obiect este lăsat pe bancheta din spate atunci când părăsește mașina. În funcție de model, după blocarea autovehiculului, se activează luminile de avarie și un semnal sonor de avertizare.

Galeria RAV4