1. Toate modelele
 2. Toyota Camry
Vreau să văd...

Toyota Camry

Stabilește noi standarde

Vezi broșura și prețul

Condu generația hibridă

Toyota Camry oferă o perspectivă mai clară. Bazându-se pe o experiență hibridă de peste 20 de ani, acest automobil de înaltă performanță fuzionează inovația dinamică cu rafinamentul atemporal.

Energie hibridă orientată spre performanță

Propulsat de un motor hybrid pe benzină de 2,5 litri cu autoîncărcare silențioasă, modelul Camry Hybrid oferă un cuplu puternic la viteze mici, precum și o putere remarcabilă la viteze înalte, cu o accelerație rapidă.
Pregătește-te pentru o călătorie fără egal!

Câștigă încrederea pe traseu

Fiecare element al modelului Camry inspiră siguranța de sine. În partea frontală, barele inferioare ale grilei au fost extinse mai mult în spate, pentru a obține un aspect nou și surprinzător, cu un impact maxim.

Un spațiu senin pentru a te concentra

O experiență de șofat de înaltă calitate, concepută pentru fiecare zi. Această berlină de clasă superioară ridică rafinamentul la nivelul următor, datorită unui cockpit contemporan care maximizează inteligent spațiul prin intermediul unui ecran tactil ergonomic și flotant de 9".

Relaxează-te în confort deplin

Camry oferă pasagerilor o călătorie confortabilă fără a face compromisuri în ceea ce privește spațiul. Scaunele de înaltă calitate realizate din cele mai fine materiale fac ca fiecare călătorie să se simtă premium, în timp ce spațiul amplu pentru nivelul capului și al picioarelor îți permite să te întinzi și să te bucuri de traficul rutier.

Conectivitate la îndemâna tuturor

Cu Toyota Camry, experiența ta de condus este îmbunătățită printr-un sistem de conectivitate avansat. Poți să îți sincronizezi telefonul cu ușurință pentru a rămâne conectat în timpul călătoriilor lungi. Îți poți asculta muzica preferată, să preiei apeluri sau să trimiti mesaje fără a-ți lua ochii de la drum. Conectivitatea avansată a lui Camry te ajută să te bucuri de fiecare moment petrecut la volan.
 • Multimedia la o simplă atingere Un ecran tactil multimedia de 9" de mari dimensiuni îți oferă o conectivitate fără cusur. Conectează-te fără efort la propriul smartphone, folosind Apple CarPlay sau Android Auto™ pentru a rămâne în contact sau pentru a-ți găsi cu ușurință lista de piese preferate.
 • Calitatea clară a sunetului Elimină zgomotul extern și bucură-te de muzica ta preferată la o calitate extrem de clară. Sistemul de sunet surround JBL cu nouă difuzoare de calitate superioară aduce fiecare piesă la viață.
 • Confort pentru toți pasagerii Un panou exclusivist amplasat în cotiera din spate le permite pasagerilor de pe bancheta din spate să își controleze experiența, reglând totul, de la muzică la controlul temperaturii și al jaluzelelor.

Sisteme Toyota pentru o călătorie mai sigură

Pentru funcții inovatoare în materie de siguranță, Toyota Camry este echipată cu tehnologii avansate care îți sunt aliate în fiecare călătorie. Aceste caracteristici includ sisteme inteligente de asistență la condus, menite să te sprijine și să îți ofere o experiență de condus mai sigură. Indiferent dacă te afli pe autostradă, în oraș sau în parcare, Toyota Camry se asigură că ești întotdeauna protejat și că beneficiezi de un nivel ridicat de siguranță.
 • Sistem de precoliziune (PCS)

  Sistemul de precoliziune poate detecta și evita coliziunile cu alte vehicule, pietoni și bicicliști. Acesta funcționează prin alertarea șoferului cu avertismente audio / vizuale și asistență la frânare. În cazul în care șoferul nu reușește să frâneze la timp, mecanismele de frânare se activează automat pentru a preveni sau atenua coliziunea. Este posibilă detectarea autoturismelor, a pietonilor, a bicicliștilor și a motocicletelor. În plus, asistența pentru evitarea coliziunii în intersecții și asistența de urgență la volan oferă asistență în timpul zilei, atunci când se virează în intersecții și se execută manevre evazive.

 • Asistența la urmărirea benzii de rulare (LTA)

  Sistemul nostru de asistență la urmărirea benzii de rulare este conceput pentru a face condusul pe autostradă mai sigur. Acesta te menține centrat pe propria bandă și, dacă deviezi de pe aceasta, sistemul de asistență la direcție îți va direcționa ușor mașina pentru a corecta direcția.

 • Control de croazieră adaptiv (ACC)

  Sistemul nostru de monitorizare a unghiului mort avertizează șoferul cu privire la orice vehicul pe care nu l-ar fi văzut în oglinzile laterale. Acest lucru este extrem de util, în special în cazul depășirilor.

 • Monitor cu vedere panoramică (PVM)

  Parcarea este mai ușoară și mai sigură cu acest sistem care combină imaginile de la patru camere de supraveghere pentru a crea o imagine de aproape 360° a zonelor înconjurătoare.

 • Monitorizarea unghiurilor moarte (BSM)

  Sistemul nostru de monitorizare a unghiului mort avertizează șoferul cu privire la orice vehicul pe care nu l-ar fi văzut în oglinzile laterale. Acest lucru este extrem de util în special în cazul depășirilor.

 • Alertă de trafic transversal din spate cu frânare automată (RCTAB)

  Atunci când dai cu spatele din parcare, sistemul va identifica orice vehicul care se apropie din stânga sau din dreapta, te va avertiza și va acționa frânele pentru a evita o coliziune.

Galeria Toyota Camry