1. Toate modelele
 2. Toyota Corolla Sedan
Vreau să văd...

Toyota Corolla Sedan

Eleganță în fiecare detaliu

Vezi broșura și prețul

Noua Corolla Sedan: Revoluția unei vieți moderne

Designul inteligent și tehnologia Hybrid Electric fac ca noua Toyota Corolla Sedan să redefinească plăcerea de a conduce la un nivel superior. Cu o conexiune digitală puternică, inclusiv cu actualizări în timp real Over-The-Air, călătoria cu acest sedan devine o aventură ușoară, elegantă și captivantă.

Jante noi din aliaj
Grilă frontală nouă
Faruri LED
Eleganță și dinamică

Jante noi din aliaj

Noile jante din aliaj sunt realizate cu un design dinamic ce se îmbină perfect cu caracterul tehnic al mașinii. Finisajul lor impecabil adaugă un element de eleganță, evidențiind detaliile. Aceste jante reprezintă nu doar un aspect estetic plăcut, ci și o mostră a tehnologiei superioare și a performanței remarcabile asociate cu mașina.

Grilă frontală nouă

Grila, un element cheie în estetica elegantă și modernă a modelului Corolla Sedan, subliniază proporțiile reduse și puternice ale mașinii.

Faruri LED

Echipate cu tehnologie pentru o conducere sigură și fără efort la orele de noapte, farurile cu LED ale modelului Corolla Sedan sunt performante și eficiente din punct de vedere energetic.

Eleganță și dinamică

Caroseria modelului Corolla Sedan se remarcă prin linii rafinate și fluide, care conferă o eleganță remarcabilă. Profilul său aerodinamic și designul generos îi conferă o prezență impunătoare și transmite o senzație puternică care nu poate fi contestată.

Dinamică în toate detaliile

Noua Corolla Sedan îmbină proporțiile puternice cu suprafețele tehnice înalte. Forma sa etern aerodinamică conferă un aspect modern și impecabil în ceea ce privește detaliile și execuția. Avantajul competitiv poate fi amplificat prin finisajul GR SPORT - o expresie autentică a spiritului de competiție Toyota.

Tapițerie nouă pentru scaune
Iluminare ambientală
Confort în cabina de pilotaj
Butonul de pornire GR SPORT

Tapițerie nouă pentru scaune

De la nuanțe profunde și efecte 3D îndrăznețe la culori mai deschise, care fac referire la complexitatea inerentă a modelului Corolla Sedan, există o opțiune de echipare care să se potrivească stilului tău.

Iluminare ambientală

Această iluminare atmosferică subtilă și complexă îmbunătățește ambianța confortabilă a modelului Corolla Sedan, aducând o luminozitate plăcută interiorului la apusul soarelui.

Confort în cabina de pilotaj

Cheia confortului Corolla Sedan pe tot parcursul zilei sunt scaunele cu design ergonomic, care calmează durerile și rămân confortabile indiferent de durata călătoriei.

Butonul de pornire GR SPORT

De fiecare dată când urci la volan, ritmul cardiac crește. Butonul de pornire GR SPORT este un memento constant al legăturii dintre mașinile de șosea Toyota și mașinile sale de curse hibride electrice de prestigiu.

Unde tehnologia întâlnește rafinamentul

Noua Corolla Sedan combină proporțiile puternice cu suprafețe foarte tehnice. Silueta sa aerodinamică este ideală, iar detaliile și execuția sa sunt incontestabil moderne. Exprimă-ți competitivitatea cu echiparea GR SPORT, care întruchipează spiritul de competiție Toyota.

Putere fără compromisuri

Noua generație a sistemului de propulsie Hybrid Electric al Corolla Sedan aduce îmbunătățiri semnificative. Este mai silențios, mai compact și mai receptiv, oferind emisii reduse și performanțe imediate. Pe lângă regimurile de rulare Normal, Eco și Power, sistemul oferă și un mod complet electric pentru condus liniștit și fără emisii. Beneficiile tehnologiei hibride ale modelului, se încadrează perfect în stilul de viață modern și ecologic.

Cu tine pentru o călătorie mai sigură

Pentru funcții de siguranță unice în clasa sa, Corolla Sedan este echipată cu o serie de sisteme avansate care contribuie la protecția și confortul șoferului. Aceste tehnologii sunt concepute pentru a face șofatul mai sigur, fie că te afli pe autostradă, în oraș sau în parcare. Lista de mai jos prezintă o selecție a punctelor de atracție.
 • Sistem de siguranță pre-impact (PCS)

  Sistemul de siguranță pre-impact poate detecta și poate ajuta să eviți coliziunile cu alte vehicule, pietoni și bicicliști. Sistemul avertizează șoferul prin alerte acustice si vizuale, prin sistemul de asistență la frânare. Dacă șoferul nu frânează în timp util, frânele se activează automat pentru a preveni sau atenua o coliziune. Este posibilă detectarea mașinilor, pietonilor, bicicliștilor și motocicliștilor. În plus, asistența la virare în intersecție și asistență la virarea de urgență oferă suport suplimentar șoferului în timpul zilei, oferind o siguranță mai mare la viraje în intersecții și la efectuarea manevrelor evazive.

 • Sistemul de avertizare a scaunelor din spate (RSRS)

  Sistemul avertizează șoferul prin intermediul unui avertisment pe contorul din cabina de pilotaj în cazul în care un pasager sau un obiect este lăsat pe bancheta din spate atunci când părăsește mașina. În funcție de model, după blocarea autovehiculului, se activează luminile de avarie și un semnal sonor de avertizare.

 • Asistență proactivă la condus - Asistență la frânare (DA)

  Acest sistem asigură o frânare lină atunci când pedala de accelerație este eliberată, în momentul apropierii de un autovehicul care îl precede.

 • Cruise Control Adaptiv (ACC)

  Acest sistem menține o distanță minimă prestabilită față de vehiculul din față. Dacă această distanță scade, sistemul reduce viteza și, în cele din urmă, frânele și luminile de frână se vor activa. Sistemul Full-Range ACC poate opri complet autovehiculul în cazul în care autovehiculul din față se oprește. O mică apăsare a pedalei de accelerație sau a comutatorului ACC va reactiva sistemul. Dacă autovehiculul tău este echipat cu Road Sign Assist (RSA), acest sistem va recunoaște, de asemenea, limitele de viteză de pe traseul pe care îl parcurgi și va sugera orice ajustare necesară.

 • Asistență la părăsire în siguranță (SEA)

  Acest sistem utilizează radarul Blind Spot Monitor pentru a ajuta la prevenirea unei coliziuni între ușa deschisă a unui pasager și un vehicul sau un biciclist care se apropie din spate. În cazul în care există riscul unei coliziuni, se aprind indicatoare pe oglinzile exterioare și pe afișajul cu informații multiple, împreună cu un semnal acustic pentru alertă.

 • Sistemul pentru oprirea de urgență la volan (EDSS)

  Dacă sistemul nu detectează nici o intervenție din partea conducătorului auto pentru o anumită perioadă de timp, acesta va fi avertizat prin avertismente sonore. Dacă nu mai sunt detectate alte intervenții, EDSS oprește treptat vehiculul, menținându-l în același timp în siguranță pe banda de circulație. Luminile de avarie sunt activate pentru a avertiza ceilalți participanți la trafic, iar ușile sunt deblocate pentru a permite accesul facil al serviciilor de urgență, dacă este necesar.

Galeria Toyota Corolla Sedan