1. Toate modelele
 2. Toyota RAV4 PHEV
Vreau să văd...

Toyota RAV4 PHEV

Mai multă energie, mai multă electricitate

Vezi broșura și prețul

Caracterul emblematic de SUV cu tehnologie hibridă Plug-in

Moștenind caracterul de SUV, RAV4 cu o tehnologie hibridă Plug-In, duce această tradiție mai departe cu un nou suflu. Descoperă un amestec de putere și eficiență într-un design îndrăzneț și urban, care pune în valoare caracterul remarcabil și robust al acestui automobil.

Spirit dublu

RAV4 Plug-in Hybrid combină cea mai puternică tehnologie hibridă de până acum cu capacitatea excepțională a sistemului EV pentru a ajunge mai departe, în mod mai ecologic. Sub designul său sofisticat, energia dublă furnizată de cea de-a patra generație a tehnologiei noastre hibride și de bateria litiu-ion de mare capacitate îți permite să te bucuri de o accelerație imediată și de o autonomie de top în clasă.

Energie ecologică

RAV4 Plug-in Hybrid impresionează prin performanțe excepționale, fiind puternic, dinamic și încrezător. Echipat cu un motor pe benzină Hybrid Dynamic Force de 2,5 litri și un sistem inteligent de tracțiune integrală (AWD-i), acesta atinge o performanță aparte. Cu o accelerație de la 0 la 100 km/h în doar 6,0 secunde, datorită tracțiunii impresionante și puterii formidabile de 306 CP DIN, RAV4 Plug-in Hybrid demonstrează forța sa.

Condu în felul tău

Selectorul cu patru moduri de rulare al modelului RAV4 îți permite să adaptezi sistemul hibrid eficient la nevoile tale. Parcurge până la 75 km în modul EV - ideal pentru călătorii mai scurte sau pentru a explora zonele cu emisii reduse din oraș. În afara zonelor urbane, puterea pe benzină face ca o croazieră pe autostradă să pară un vis. Oriunde ai pleca, motorul hibrid al modelului RAV4 te va duce acolo.

Practicitate detaliată

Cabina modelului RAV4 Plug-in Hybrid creează mediul ideal pentru o experiență de conducere liniștită și confortabilă. Scaunele sport din piele și acoperișul panoramic de dimensiuni generoase asigură călătoriile în interiorul spațios și rafinat mult mai aerisite și confortabile. În plus, portbagajul cu o capacitate de 520 de litri oferă un spațiu de încărcare flexibil, minimizând impactul bateriei asupra volumului de depozitare disponibil.

Inovație interioară și exterioară

Toyota RAV4 Plug-in Hybrid este echipată cu o serie inovatoare de caracteristici tehnice care îmbunătățesc fiecare călătorie. Sistemul multimedia avansat de la Toyota permite conectarea și controlul, indiferent de destinația RAV4 Plug-in Hybrid. Aceasta permite accesarea și utilizarea diverselor funcții și aplicații din mașină pentru a asigura conectivitatea și accesul la informații în timpul călătoriei. Indiferent de necesitatea de a asculta muzica preferată, de a naviga prin hărți sau de a rula aplicații utile, sistemul multimedia oferă opțiunile necesare pentru a savura o experiență de conducere conectată și plăcută.
 • Ecran multimedia RAV4 Plug-in Hybrid oferă un sistem multimedia modern îmbinat perfect cu designul său exterior sofisticat. Panoul de bord multimedia interactiv este dotat cu un ecran tactil de 10,5" și include cea mai recentă tehnologie de integrare a smartphone-urilor, inclusiv Apple CarPlay, care permite conectarea fără fir a dispozitivului Apple pentru acces facil la aplicații și funcții importante. Cu ajutorul acestui sistem, se accesază și se controlează diverse funcții multimedia, precum muzică, hărți, apeluri și mesaje, cu ușurință și confort în timpul călătoriei.
 • Tablou de bord digital Tabloul de bord digital recent modernizat din RAV4 Plug-in Hybrid oferă opțiunea de a alege între patru teme diferite: Casual, Smart, Sport și Tough, pentru a personaliza experiența utilizatorului. Puteți selecta stilul preferat și puteți comuta între trei layout-uri diferite pentru a optimiza afișarea pe ecran în funcție de preferințe. Se poate alege multitudinea și specificul informațiilor afișate pe tabloul de bord pentru un acces rapid la datele relevante în timpul condusului. Această caracteristică permite adaptarea tabloului de bord la nevoi și preferințe pentru cea mai bună experiență.
 • Confort și conectivitate Tehnologia avansată a modelului RAV4 Plug-in Hybrid îți aduce o experiență de conducere mai confortabilă și mai conectată. Poți utiliza funcțiile integrate ale mașinii pentru a pregăti mediul interior înainte de a porni la drum: reglezi temperatura, blochezi sau deblochezi ușile și aprinzi luminile de avarie, fără aplicații specifice. În timpul călătoriei, sistemul de navigație îți oferă indicații precise bazate pe informații din cloud, iar asistența vocală îți furnizează actualizări în timp real despre trafic și evenimentele rutiere. Aceste caracteristici tehnologice fac din RAV4 Plug-in Hybrid alegerea ideală pentru o experiență de conducere mai plăcută și mai conectată.
19" jante negre din aliaj GR SPORT
Design elegant
Scaune stilate
Interior simplu și inteligent
Formă dinamică

19" jante negre din aliaj GR SPORT

Pentru prima dată în istoria Toyota, s-a utilizat tehnica de tăiere fină a liniilor pentru a crea jantele negre lucioase de 19" ale modelului RAV4 Plug-in Hybrid GR SPORT. Căptușeala albă caracteristică este vizibilă și conferă un aspect rafinat.

Design elegant

Atrage priviri invidioase cu designul superb și impunător al grilei GR SPORT, însoțit de proiectoarele de ceață față. Un spoiler frontal Gunmetal îmbunătățește designul aerodinamic.

Scaune stilate

Un interior nu ar trebui doar să fie confortabil, ci și să arate impresionant, de aceea, logo-urile GR SPORT în relief pe tetiere oferă o primă impresie perfectă, în timp ce combinația de piele sintetică neagră și piele de căprioară cu cusături argintii oferă un suport de lux și rezistă chiar și la efectele electrostatice. Astfel, RAV4 Plug-In Hybrid GR SPORT îmbină confortul și aspectul sofisticat într-un mod remarcabil.

Interior simplu și inteligent

Stilul curselor modelului RAV4 Plug-in Hybrid GR SPORT este evidențiat prin logo-urile emblematice amplasate pe volan și pe covorașele elegante. Panoul de bord este dotat cu toate elementele necesare, inclusiv un afișaj TFT de 12,3" care oferă informații esențiale reglabile într-o singură privire. De asemenea, dispune de un ecran multimedia de 10,5" cu afișaj color HD, navigație, Apple Carplay fără fir și alte funcții de divertisment. Aceste caracteristici tehnologice avansate asigură o experiență de conducere sofisticată și plină de divertisment în RAV4 Plug-In Hybrid GR SPORT.

Formă dinamică

Cu mândrie, RAV4 Plug-In Hybrid GR SPORT afișează acreditările sale GR SPORT printr-o emblemă unică amplasată în partea din spate a vehiculului. În plus, dispune de o bară de protecție inferioară spate Piano Black și o placă de protecție spate Gunmetal, ambele special proiectate pentru modelul GR SPORT. Aceste elemente adaugă un aspect distinct și sofisticat RAV4-ului Plug-In Hybrid GR SPORT.

Sportiv și rafinat

Cine a spus că sportul nu poate fi sofisticat? Inspirat de pedigree-ul Toyota Gazoo Racing, RAV4 Plug-in Hybrid GR SPORT oferă o manevrabilitate de vis și, în același timp, un aspect excepțional.

Pentru o călătorie mai sigură

Pentru funcții de siguranță unice în clasa sa, RAV4 PHEV este echipată cu o serie de sisteme avansate care contribuie la protecția și confortul șoferului. Aceste tehnologii sunt concepute pentru a face șofatul mai sigur, fie că te afli pe autostradă, în oraș sau în parcare. Lista de mai jos prezintă o selecție a punctelor de atracție.
 • Sistem de siguranță pre-impact (PCS)

  Sistemul de siguranță pre-impact poate detecta și poate ajuta să eviți coliziunile cu alte vehicule, pietoni și bicicliști. Sistemul avertizează șoferul prin alerte acustice si vizuale, prin sistemul de asistență la frânare. Dacă șoferul nu frânează în timp util, frânele se activează automat pentru a preveni sau atenua o coliziune. Este posibilă detectarea mașinilor, pietonilor, bicicliștilor și motocicliștilor. În plus, asistența la virare în intersecție și asistență la virarea de urgență oferă suport suplimentar șoferului în timpul zilei, oferind o siguranță mai mare la viraje în intersecții și la efectuarea manevrelor evazive.

 • Cruise Control Adaptiv (ACC)

  Sistemul păstrează o distanță minimă prestabilită față de autovehiculul din față. Dacă distanța începe să scadă, sistemul reduce viteza și dacă este necesar, acționează frânele și activează stopurile. Dacă modelul tău este dotat cu Sistem de asistență pentru recunoașterea indicatoarelor rutiere (RSA), acesta recunoaște limitele de viteză de pe traseul tău și îți sugerează ajustările necesare.

 • Sistem de monitorizare a unghiului mort (BSM)

  Sistemul de monitorizare a unghiului mort avertizează șoferul cu privire la orice vehicule pe care este posibil să nu le fi văzut în oglinzile laterale. Acest lucru este deosebit de util la depășire.

 • Alertă de trafic încrucișat în spate cu frânare automată (RCTAB)

  Atunci când dai cu spatele dintr-o parcare, acest sistem identifică orice vehicul care se apropie din stânga sau din dreapta, te avertizează și acționează frânele pentru a evita o coliziune.

 • Monitor cu vedere panoramică (PVM)

  Acest sistem avertizează șoferul dacă un pasager sau un obiect este lăsat pe bancheta din spate atunci când părăsește mașina. Alertele vor include: un avertisment în contorul din habitaclu și, în funcție de model, după blocarea mașinii, se vor activa și lămpile de avarie și un semnal sonor.

 • Sistemul de avertizare pentru scaunele din spate (RSRS)

  Acest sistem avertizează șoferul prin intermediul unui avertisment pe contorul din cabina de pilotaj în cazul în care un pasager sau un obiect este lăsat pe bancheta din spate atunci când părăsește mașina. În funcție de model, după blocarea autovehiculului, se activează luminile de avarie și un semnal sonor de avertizare.

Plug-in Hybrid Electric

Întrebări frecvente

Mașinile hibride și hibride Plug-In utilizează aceeași tehnologie Toyota Hybrid Synergy Drive, dar cu o diferență semnificativă.

Mașinile Toyota Plug-in Hybrid dispun de o baterie cu o capacitate mult mai mare și de o autonomie EV mai înaltă, de până la 75 km. Plug-in-urile pot fi încărcate de la o sursă externă de electricitate, cum ar fi o priză casnică, o cutie dedicată la perete sau un încărcător pe stradă. În timp ce încărcarea frecventă permite o eficiență maximă, Toyota Plug-in Hybrid funcționează în modul hibrid chiar și atunci când nu este încărcat.

Când se află în modul hibrid, toate autovehiculele Toyota Hybrid comută fără probleme între două surse de energie - un motor pe benzină eficient și o baterie hibridă inteligentă cu autoîncărcare. Acest lucru oferă un grad ridicat de flexibilitate, în special pentru călătoriile mai lungi. 

Modelul RAV4 Plug-in Hybrid are o capacitate de reacție activă și puternică, oferind o experiență de condus plăcută. Accelerează de la 0–100 km/h în doar 6,0 secunde, datorită tracțiunii sale impresionante și a puterii de 306 CP DIN.

Cu emisii de CO2 mai mici și cu o eficiență mai bună decât un automobil pe motor cu ardere internă convențional, RAV4 Plug-In Hybrid oferă o performanță și mai mare în ceea ce privește economia de combustibil (22g CO2 / 1,0L combustibil combinat). Pe lângă acestea, RAV4 Plug-In Hybrid oferă toate avantajele unei incredibile conduceri EV - de la un cuplu instantaneu puternic la un spațiu interior, complet silențios. 

În modul electric, se călătorește oricând și oriunde fără emisii. RAV4 Plug-In Hybrid are o autonomie de până la 75 km (în regim mixt) sau de până la 98 km (în oraș).

Atinge o viteză electrică maximă de 135 km/h cu modul implicit EV, chiar și la accelerație completă. *

Pentru distanțe mai mari decât autonomia EV pură, RAV4 Plug-In trece fără probleme la funcționarea ca mașină hibridă, combinând benzina și energia regenerată a bateriei.

*Condiționat de un nivel suficient al stării de încărcare (SOC). 

Priză la domiciliu

Poți reîncărca modelul RAV4 Plug-In Hybrid de la o sursă de alimentare de uz casnic (10 A).

Stație / Boxă de încărcare

Încărcarea rapidă, fiabilă și dedicată la domiciliu / oficiu este posibilă prin intermediul unei unități de încărcare de tip stație / boxă de încărcare*.

*Contactează dealerul pentru a achiziționa o asemenea stație / boxă de încărcare împreună cu autovehiculul.

Încărcătoare publice

Conectarea la orice încărcătoare rapide publice de pe stradă sau la locurile de parcare dedicate.

Priză la domiciliu

Încărcare completă în 7,5 ore*. Datorită opțiunii de a programa orele de încărcare, poți beneficia de costuri reduse de încărcare, alegând momentele când tariful de energie electrică este mai ieftin, cum ar fi pe timp de noapte sau în afara orelor de vârf.

Stație / Boxă de încărcare

Instalarea unui cablu dedicat și a unei boxe de perete în locuință oferă o viteză și o siguranță optimă, fiind capabil să returneze o încărcare completă în 2,5 ore*.

Încărcătoare publice

Conectarea la un încărcător accesibil publicului. La fel ca în cazul unităților de tip boxă, bateria va fi încărcată complet în 2,5 ore*.

* De la 0 la 100%. 

Încarcă mai frecvent

Încărcarea zilnică ajută la maximizarea capacității EV a mașinii.

O deplasare lină

Optimizarea stilului de condus va îmbunătăți eficiența EV a autovehiculului și va oferi performanțe remarcabile fiecărei călătorii.

Frânare regenerativă

Captarea energiei cinetice de la frânare reîncarcă bateria și reduce intuitiv viteza mașinii ori de câte ori ridici piciorul de pe accelerație.

Preîncălzirea interiorului

Bucură-te de temperaturi perfecte zilnie, cu ajutorul sistemului de confort termic la distanță. Poți răci sau încălzi mașina înainte de a pleca la drum, fără a afecta autonomia bateriei.

O încărcare regulată îți va permite să observi în mod semnificativ beneficiile conducerii unui vehicul electric, inclusiv emisii mai mici și costuri de funcționare mai bune. Cu toate acestea, atâta timp cât autovehiculul tău dispune de combustibil, condu RAV4 Plug-In hibrid în modul hibrid atunci când bateria este descărcată.

La Toyota, fiecare baterie este construită pentru a rezista pe toată durata de viață a vehiculului. Fiecare baterie este însoțită de o garanție de 3 ani/100.000 km* care, cu o verificare anuală a stării de sănătate a sistemului hibrid, poate extinde acoperirea bateriei până la 5 ani.

* Evenimentul care survine primul

Toyota Leasing

Solicită oferta de finanțare și pornește la drum cu RAV4 PHEV.
Comandă un apel Vezi oferta de Leasing

Vezi accesoriile acestui model

Descoperă accesoriile pentru RAV4 PHEV, contactează-ne la 022791455 pentru detalii și îmbunătățește-ți experiența de condus.
Vezi accesoriile pentru RAV4 PHEV

Galeria RAV4 Plug-in Hybrid