1. Proprietari
  2. Maintenance, Servicing, MOT
  3. MOT
Vreau să văd...

Verificare Pre-MOT

Every MOT involves an examiner testing the roadworthiness of your vehicle against a specific set of criteria. In order to pass first time, Toyota owners need to be sure that every aspect of their vehicle is in perfect working order.

Liniște sufletească

Odată ce vehiculul tău a fost verificat de către un tehnician Toyota, poți fi sigur că este pregătit pentru MOT.

Calitate

Fiecare aspect al service-ului va fi realizat conform standardelor de calitate excepționale ale Toyota.

Eficiență

Poți avea încredere în atelierul autorizat Toyota local pentru a beneficia de un serviciu eficient și fără probleme, în conformitate cu procedurile și standardele brandului.
La service-ul nostru Toyota Chișinău „Continent”, satisfacția ta este garantată datorită eforturilor neîncetate ale specialiștilor noștri. Fiecare membru al echipei noastre, de la tehnicieni până la personalul de asistență, a absolvit un program intensiv de formare profesională, aliniat cu standardele exigente Toyota. Scopul nostru este să te asigurăm că Toyota pe care o conduci este întotdeauna în condiții optime de funcționare.

Beneficiază de:

  • Servicii regulate de întreținere la fiecare 10.000 sau 15.000 de kilometri parcurși, pentru a menține mașina ta în formă maximă;
  • Documentarea meticuloasă a fiecărei intervenții de service într-un formular special, asigurând transparență și urmărire detaliată a istoricului de întreținere;
  • Utilizarea exclusivă a pieselor de schimb originale Toyota, garantând fiabilitatea și longevitatea vehiculului tău.

La service-ul nostru Toyota, ne dedicăm menținerii standardelor superioare de calitate și fiabilitate, oferind astfel cea mai bună experiență cu automobilul pe care îl conduci.