1. Toate modelele
 2. Toyota Highlander
Vreau să văd...

Toyota Highlander

Pentru călătorii care contează

Vezi broșura și prețul

Condu generația hibridă

Toyota Highlander este un hibrid care le oferă pe toate. Cu puterea de a merge rapid pe autostrăzi și de a reduce emisiile de CO2 în traficul urban, Toyota Highlander Hybrid a devenit o mașină fără compromisuri.

Pentru fiecare deplasare, pentru fiecare șofer

Datorită opțiunilor de condus pe care le oferă motorul său de 2,5 litri Hybrid Dynamic Force, Highlander Hybrid se situează deasupra clasei sale, oferind posibilitatea de a personaliza și de a maximiza eficiența modului de a conduce. NORMAL, ECO, SPORT sau EV, oricare ar fi regimul pe care îl alegi, vei găsi accelerație, putere și capacitate de reacție, precum și o călătorie liniștită și confortabilă.

Condu cu putere hibridă, condu în felul tău

Noul motor Hybrid Dynamic Force de 2,5 litri este suficient de puternic pentru a trage o remorcă de 2 T și este combinat cu un sistem AWD-i care intră automat în acțiune ori de câte ori este nevoie. Prin cuplarea unui motor electric spate suplimentar și independent de cel principal, acesta distribuie forța motrică suplimentară către roțile din spate, suprimând patinarea roților din față.

Condu cu stil, condu în confort

La Toyota Highlander Hybrid, măiestria se regăsește în fiecare detaliu. Scaunele luxoase din piele oferă o poziție de condus sporită și o priveliște a întregului traseu. Având o înălțime reglabilă pentru susținere, în timp ce funcționalitatea integrată de încălzire și răcire îți asigură atât ție, cât și pasagerilor tăi un confort permanent.

Interior versatil, condus cu ușurință

Interiorul modelului Highlander se adaptează la orice și la oricine, având soluții de depozitare și scaune concepute pentru a se adapta la nevoile tale și la călătoria pe care o faci.

Viață conectată

Inovarea duce lumea înainte. Highlander este plin de tehnologii de ultimă generație care nu doar îmbunătățesc experiența de condus, dar permite să rămâi și conectat.
 • În contact cu lumea Este suficient să te conectezi la telefonul Apple sau Android pentru a controla totul, de la apeluri, la liste preferate de redare și navigație prin intermediul ecranului multimedia tactil de 12,3". De asemenea, cu o consolă de încărcare wireless pe panoul central, nu va trebui să îți faci griji că vei pierde contactul.
 • Fii informat, rămâi conectat Alege între patru variante de afișare pe ecranul TFT Combimeter de 12,3" - Casual, Smart, Though și Sporty. Cu o suprafață mai mare a ecranului decât modelele Highlander anterioare și cu un ecran nou al indicatorului de bord, vei avea acces la tot ceea ce trebuie să știi dintr-o singură privire.
 • Totul în vizor Bucură-te de o vedere completă asupra împrejurimilor cu oglinzile retrovizoare inteligente, care oferă imagini în timp real de la o cameră de înaltă rezoluție montată la înălțimea lunetei. O vizibilitate fără obstacole, chiar și atunci când portbagajul este umplut până la plafon.

Cu tine pentru o călătorie mai sigură

Pentru funcții de siguranță unice în clasa sa, Highlander Hybrid este echipat cu o serie de sisteme avansate care contribuie la protecția și confortul șoferului. Aceste tehnologii sunt concepute pentru a face șofatul mai sigur, fie că te afli pe autostradă, în oraș sau în parcare. Lista de mai jos prezintă câteva dintre caracteristicile de siguranță de top ale modelului Highlander Hybrid, asigurând o experiență de condus în deplină siguranță.
 • Sistem de siguranță pre-impact (PCS)

  Sistemul de siguranță pre-impact poate detecta și poate ajuta să eviți coliziunile cu alte vehicule, pietoni și bicicliști. Sistemul avertizează șoferul prin alerte acustice si vizuale, prin sistemul de asistență la frânare. Dacă șoferul nu frânează în timp util, frânele se activează automat pentru a preveni sau atenua o coliziune. Este posibilă detectarea mașinilor, pietonilor, bicicliștilor și motocicliștilor. În plus, asistența la virare în intersecție și asistență la virarea de urgență oferă suport suplimentar șoferului în timpul zilei, oferind o siguranță mai mare la viraje în intersecții și la efectuarea manevrelor evazive.

 • Cruise Control Adaptiv (ACC)

  Sistemul păstrează o distanță minimă prestabilită față de autovehiculul din față. Dacă distanța începe să scadă, sistemul reduce viteza și dacă este necesar, acționează frânele și activează stopurile. Dacă modelul tău este dotat cu sistem de asistență pentru recunoașterea indicatoarelor rutiere (RSA), acesta recunoaște limitele de viteză de pe traseu și sugerează ajustările necesare.

 • Sistem de monitorizare a unghiului mort (BSM)

  Sistemul de monitorizare a unghiului mort avertizează șoferul cu privire la orice vehicule pe care este posibil să nu le fi văzut în oglinzile laterale. Acest lucru este deosebit de util la depășire.

 • Sistem de avertizare pentru ieșirea din parcare (RCTAB)

  Acest sistem avertizează șoferul cu privire la pericolele locale, cum ar fi accidentele din față sau suprafețele alunecoase, prin colectarea de informații de la alți șoferi și afișarea alertelor pe ecranul multimedia al vehiculului. În funcție de tipul de sistem multimedia, pot fi raportate și pericolele potențiale, contribuind la o îmbunătățire generală a siguranței în trafic.

 • Alertă de trafic încrucișat în spate cu frânare automată (RCTAB)

  Atunci când dai cu spatele dintr-o parcare, acest sistem identifică orice vehicul care se apropie din stânga sau din dreapta, te avertizează și acționează frânele pentru a evita o coliziune.

 • Monitor cu vedere panoramică (PVM)

  Este mai ușor și mai sigur să parchezi cu acest sistem care combină imaginile de la patru camere pentru a crea o vedere de aproape 360° a împrejurimilor.

 • Sistemul de avertizare a scaunelor din spate (RSRS)

  Acest sistem avertizează șoferul prin intermediul unui avertisment pe contorul din cabina de pilotaj în cazul în care un pasager sau un obiect este lăsat pe bancheta din spate atunci când părăsește mașina. În funcție de model, după blocarea autovehiculului, se activează luminile de avarie și un semnal sonor de avertizare.

Galeria Highlander