1. Toate modelele
 2. Toyota Yaris
Vreau să văd...

Toyota Yaris

Pentru ritmul urban

Vezi broșura și prețul

Energia electrică la îndemâna ta

Mașinile hibride Toyota au o istorie impresionantă în inovația și performanța tehnică, oferind o experiență de conducere extrem de satisfăcătoare. Sistemul hybrid comută automat modurile de conducere pentru a utiliza motorul electric cât mai eficient. În Franța, datele clienților demonstrează că aceste mașini beneficiază de propulsie exclusiv electrică în peste 59% din timpul petrecut pe drum, aproximativ 42% din totalul kilometrilor parcurși*. Datorită funcției de reîncărcare în timpul condusului, nu este necesară conectarea la o priză.
 • Performanță în accelerație

  Prin activarea motorului electric, te vei bucura de o accelerare instantanee și un cuplu puternic, specific acestui motor inovator. Experimentează o conducere reactivă și pasionantă, cu porniri blânde și puternice, complet electrice.

 • Călătorie silențioasă

  Folosirea exclusivă a energiei electrice oferă o senzație de liniște absolută. Datorită motorului electric care funcționează practic în tăcere în comparație cu un motor tradițional, mașinile hibride Toyota oferă o călătorie extraordinar de lină, dar în același timp relaxantă și plăcută.

 • Conducere exclusiv electrică

  Prin intermediul aplicației MyT, funcția Hybrid Coaching maximizează performanța mașinilor hibride Toyota. Această aplicație specializată permite monitorizarea și urmărirea datelor fiecărei călătorii, inclusiv durata și distanța parcursă folosind energia electrică. Fiind complet integrată,se poate învăța conducerea hibridului în cel mai eficient mod posibil, obținând cele mai bune rezultate datorită Toyota Hybrid.

 • Economii la combustibil și asigurări

  Mașinile hibride Toyota aduc economii semnificative pe termen lung a costurilor de combustibil, datorită utilizării eficiente a motorului electric și funcției de autoîncărcare. De asemenea, beneficiile financiare continuă cu asigurarea Toyota Full Hybrid Insurance, care oferă recompense pentru fiecare kilometru parcurs cu energia electrică, inclusiv economii la primele de reînnoire.

Avantajele modelului Yaris

Conceput cu pasiune, condus cu devotament

Fiecare detaliu al noului Yaris este meticulos planificat. Având un design original, dimensiuni compacte și o lățime generoasă, modelul abordează cu încredere traseele prin natura sa agilă și versatilă.

 

 

 

Putere hibridă revoluționară

Noul Yaris beneficiază de un sistem de propulsie inovator cu un motor pe benzină de 1,5 litri și o tehnologie hibridă de ultimă generație, aducând performanțe captivante și o economie remarcabilă pentru o escapadă de neegalat.

Doza zilnică de rafinament

Noul Yaris se distinge printr-un interior modern, primitor și sofisticat, ce combină atent detaliile de calitate și iluminarea ambientală, creează un mediu senzorial bogat, menit să răsfețe și să păstreze mereu bucuria de a conduce.

 

*Opțiunea de iluminare ambientală este disponibilă pentru modelele Warm Delicacy, Style și Elegant.

 

Galeria Yaris